Bianca Drăgușanu, în sânii goi pe balcon, la mare


    Fotografii: Mihai Ionescu
Fotografii: Mihai Ionescu

Au trecut opt ani de când a pozat goală în Playboy şi nu s-a schimbat prea mult, fizic vorbind. Spre deliciul fanilor săi, Bianca Drăguşanu a fost surprinsă din nou goală, însă nu la vreo şedinţă foto, ci pe balconul apartamentului de pe Litoral. Diva a ieşit să se răcorească puţin după duş, însă i-a picat prosopul! Fotoreporterii Click! au fost la locul potrivit.

Ştie cum să joace bine fiecare rol. Atunci când este cu fiica ei, Natalia Sofia (2 ani), Bianca Drăguşanu (36 de ani) este mama perfectă şi parcă nu mai are ochi pentru altceva. Atunci când este singură, devine femeia fatală, care ţine la distracţie şi pune bărbaţii pe jar. Aşa s-a întâmplat şi acum, când celebra blondină a profitat de ultimul weekend de vară şi a plecat la mare cu fetele, să se distreze la maximum. Lupătorul Tristan Tate nu a fost în peisaj şi se pare că, uşor-uşor, devine un subiect la timpul trecut, aşa că Bianca s-a bucurat din plin de plajă, de dansul în club, cu fetele, şi de atenţia masculilor care au încercat să o cucerească, fiecare cu ce a avut: flori, complimente sau cai putere.

Înainte de party, diva  blondină şi-a început ritualul de pregătire, iar fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins cel mai important moment, acela de la balcon, când vedeta a oferit un veritabil show erotic vecinilor.

Arată ca acum opt ani, când a pozat în Playboy

Goală şi atât de sexy, fanii au mai putut să o vadă doar în paginile revistei Playboy, în care a pozat în urmă cu opt ani, însă Click! v-o arată fără artificii şi fără photoshop. Nu este nici o diferenţă între Bianca din 2010 şi cea de acum, ci i s-a schimbat doar statutul: mamă şi femeie divorţată! În rest, fosta prezentatoare de la Kanal D arată beton!

După ce şi-a făcut duş, aceasta a ieşit pe balcon să se răcorească puţin, “îmbrăcată” doar cu chiloţei negri şi acoperită cu un prosop alb. Preţ de câteva minute a vorbit la telefon, s-a tot sucit pe balcon, a gesticulat, până când prosopul a luat-o la vale, lăsând-o pe Bianca aşa cum toată lumea vrea să o vadă. Sânii mari, siliconaţi, i-au ieşit la iveală şi degeaba şi-a pus ea o mână peste ei, căci nu prea puteau fi acoperiţi. S-a aplecat repejor după prosop, apoi şi l-a înfăşurat din nou peste bustul generos, însă cam târziu, căci obiectivul aparatului de fotografiat a reuşit să capteze secunda de aur! Iată că la vârsta de 36 de ani, cu mari eforturi şi multă voinţă, Bianca reuşeşte să arate cum ar spune unii, ”ţiplă”.

O siluetă de vis şi nişte forme ameţitoare, căci nu degeaba i-a zăpăcit pe cei mai tari bărbaţi din showbiz. După acest show erotic, Bianca s-a gătit şi a plecat în club, unde a petrecut până dimineaţă. A doua zi, la plajă, am surprins-o din nou, însă de această dată cu imaginea de Barbie: costum de baie roşu, extensii, ochelari şi mult ruj.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cub catalin botezatu png
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
 Razboi Rusia Ucraina elicopter rusesc de recunoastere şi atac Kamov Ka-52 Alligator in misiune de lupta in Ucraina 27-28 mai 2022 FOTO Profimedia / Ministerul rus al Apărării
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg