Bianca Drăguşanu, între fostul şi actualul iubit

image
Bianca Drăguşanu, între fostul ei iubit Cătălin Botezatu şi actualul ei soţ, Alex BodiFoto: arhivă personală

Bianca Drăguşanu are o viaţă sentimentală complicată în care apar mereu persoane din trecut. Blondina care era hotărâtă în urmă cu o lună să divorţeze de Alex Bodi, în urma unui scandal monstru, a apărut la braţul lui în ultima vreme la o serie de evenimente mondene, iar miercuri seara a fost invitată la aniversarea lui Cătălin Botezatu, fostul ei iubit care a şi făcut-o atât de cunoscută.

Binaca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt în continuare un cuplu şi se poartă ca atare. Au depus actele de divorţ, dar nu au mai ajuns în faţa notarului să-l finalizeze. Cei doi au apărut în ultima lună împreună, deşi la începutul acestei săptămâni ar fi trebuit să finalizeze separarea şi în acte. Bianca Drăguşanu a mers la braţul lui Alex Bodi la câteva gale şi la un eveniment pe care l-a prezentat, iar miercuri seara a repetat figura la aniversarea de 53 de ani a lui Cătălin Botezatu.

Blondina s-a fotografiat între fostul iubit şi soţul ei. Cătălin Botezatu se pare că o cunoaşte foarte bine pe Bianca despre care spunea la scurt timp după ce s-a aflat că ar vrea să divorţeze că nu ar fi atât de sigur că vedeta va face acest pas.

"Nu sunt sigur pentru ca ea divorţează tot timpul. E e o nebunatică pe care o iubesc şi o ador. Nu mi-aş dori să divorţeze pentru că un divorţ înseamnă suferinţă, înseamnă inimi rupte din partea amândurora, nu doresc nimănui să treacă printr-un divort! Eu cred că poate revin la sentimente mai bune si vor face in continuare acelaşi cuplu frumos!”, declara Botezatu în urmă cu o lună şi se pare că Bianca l-a ascultat.    

Bianca şi Alex Bodi s-au cununat civil în secret

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, la Starea Civilă de la primăria sectorului 3. De atunci însă, blondina nu prea a avut linişte în cuplu, relaţia cu soţul ei fiind una tensionată. Deşi s-a plâns prietenilor că partenerul ei ar fi agresiv, se pare că Bianca a iertat toate ieşirile nervoase ale soţului ei şi este dispusă să meargă mai departe cu el.  

În trecut, Bianca a mai fost căsătorită cu Victor Slav. Cei doi s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013. Atunci, căsnicia vedetei a durat doar câteva luni. Au divorțat, dar în cele din urmă și-au reluat relația. Cei doi au și un copil împreună. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV, după care s-au despărțit definitiv. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. 

Citeşte şi:

Cum a început povestea complicată de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: «El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit»

EXCLUSIV De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la divorț, la doar o săptămână după scandalul cu bătaia

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png
bianca dragusanu sofia jpeg