Bianca Drăgușanu: «M-am operat a şaptea oară la picioare ca să dansez la botez»

Ultima actualizare:

  Victor şi Bianca se pregătesc de zor pentru botezul fiicei lor, Natalia Sofia
Victor şi Bianca se pregătesc de zor pentru botezul fiicei lor, Natalia Sofia

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul fiicei lor, Sofia (5 luni), eveniment care va avea loc în luna mai. Pentru a scăpa de durerile chinuitoare, dar şi pentru a putea încălţa pantofi cu toc foarte înalt, Bianca a fost supusă recent unei noi intervenţii chirurgicale, la ambele picioare.

Prezenţi miercuri seară la inaugurarea unui salon de înfrumuseţare, Bianca Drăguşanu  (34 de ani) şi Victor Slav (36 de ani) ne-au povestit despre pregătirile pentru creştinarea Sofiei: “La botezul de pe 7 mai vor fi aproximativ 70 de persoane,  o să avem şi momentul ursitoarelor. Naşii sunt cei pe care i-am avut şi la nuntă, Monica şi Cristi, prietenii noştri. Încă nu am stabilit unde va fi slujba de creştinare, oscilăm între Mănăstirea Caşin şi o biserică frumoasă din Herăstrău. Invitaţii vor beneficia de bufet suedez cu specific italian, inclusiv fructe de mare şi peşte. Va fi totul ca în poveşti, decorat cu trandafiraşi roz”. Bianca vrea să fie înfloritoare în cea mai frumoasă zi a vieţii, astfel că va acorda o mare importanţă ţinutei: “La biserică mă voi îmbrăca în pantaloni sau în salopetă. De rochia naşei şi a surorii mele mă voi ocupa eu, vor fi în ton cu ţinuta mea. Iar la petrecere eu şi Sofia vom avea haine din acelaşi material”.

Bianca Drăguşanu a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la picioare, la medicul Călin Doboş, în speranţa că va scăpa de vânătăile de pe picioare,  ”amintiri” de la un fost iubit din tinereţe: “M-am operat a şaptea oară la picioare, ca să pot dansa la botez. Trebuie să port nişte ciorapi compresivi, mă bucur că vânătăile nu se mai văd acum aşa de rău, le mai maschez cu fond de ten. La botez voi putea purta tocuri înalte, căci am mai scăpat şi de dureri, în urma operaţiei”, ne-a spus Bianca.  


  Bianca şi Victor sunt topiţi după bebeluşa Sofia
Bianca şi Victor sunt topiţi după bebeluşa Sofia

Ea a vorbit adesea despre scandalurile avute cu fostul iubit: “Am avut o relaţie de doi ani de zile, în care am trăit terorizată. Individul acela mi-a strivit picioarele. Într-o dimineaţă, când am mers să duc câinele afară, la 6.00 dimineaţa, m-a răpit din faţa casei mele şi m-a dus la cabana lui din Petroşani. Era ziua mea, eram la Târgu-Jiu şi am plecat de la el fără să-i spun. M-a prins şi m-a bătut în plină stradă. Am avut şi martori pentru acest lucru şi a fost arestat. Între timp, eu mi-am retras plângerea, pentru a-l lăsa să aibă o viaţă fericită”.


  Bianca îşi acoperă vânătăile cu fond de ten
Bianca îşi acoperă vânătăile cu fond de ten

Întrebată dacă l-ar invita la chef şi pe Cătălin Botezatu, pe care l-a iubit cu patimă în urmă cu zece ani, ea a dat un răspuns plin de  diplomaţie: ”De ce nu? Noi am mai vorbit, ne-am dat mesaje de Sărbători, de ziua noastră de naştere. Victor nu este deranjat de prezenţa lui, nu are de ce, suntem oameni maturi”. 

simeon stalpnicul png

Victor Slav a făcut provizii de pamperşi


  Victor este un tată grijuliu pentru bebeluşa lui
Victor este un tată grijuliu pentru bebeluşa lui

Bianca şi Victor au devenit mult mai responsabili, după ce au devenit părinţi, în urmă cu cinci luni. Topiţi după fiica lor, Natalia Sofia, ei au decis să-şi împartă treburile pentru ca micuţei  lor prinţese să nu-i lipsească nimic. Astfel, când Bianca meştereşte de zor la salonul ei de croitorie, Victor stă acasă cu bebeluşa, iar când ea revine de la serviciu, el pleacă la cumpărături. Deunăzi, fostul prezentator al rubricii ”Vremea”, de la PRO TV, a fost surprins de fotoreporterii Click! în zona Floreasca, în timp ce ieşea dintr-o farmacie cu o pungă plină cu pamperşi. Bianca şi Victor au divorţat în urmă cu  trei ani, dar şi-au mai dat o şansă.

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png