Bianca Drăgușanu nu mai ține diete, dar evită două alimente pe care le numește "droguri": "Le găsești în orice"


    Bianca Drăgușanu, invitată la podcastul lui Damian Drăghicifoto: captură YouTube
Bianca Drăgușanu, invitată la podcastul lui Damian Drăghicifoto: captură YouTube

Bianca Drăgușanu nu a avut dintotdeauna un fizic care să o mulțumească. În trecut, vedeta a făcut foamea la greu, o perioadă nu mânca decât o dată pe zi, iar acum spune că nu există să mai sară peste mese. Ea le-a dezvăluit fanilor cum se menține în formă și ce nu consumă.

Bianca Drăgușanu (39 ani) a povestit, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, ce consumă pentru a se menține în formă și totodată pentru a nu acumula kilograme în plus. De-a lungul timpului, Bianca a urmat numeroase diete, unele foarte drastice, dar acum, ea a ajuns la concluzia că este important să mănânci. Acum, ea nu se abține de la nimic, însă este atentă să mănânce puțin. "Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Bianca susține că evită două alimente, precum, zahărul și sarea. Mai mult, ea le explică celor care o urmăresc că este foarte bine să fii echilibrat. ”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai afirmat Bianca.

Bianca a vorbit și despre complexele pe care le-a avut, în trecut. Nu a fost dotată de mama natură cu sâni mari și a suferit enorm din acest motiv. Drept urmare, la 25 de ani și-a pus silicoane. ”Pe la 25 cred, purtam bureți la sutien și am zis că nu se mai poate. Țin minte că în perioada aia îmi era greu din punct de vedere financiar și negociam cu medicul ca pentru un kilogram de cireșe”, a mai spus ea pe Youtube. 

Bianca Drăgușanu: "Am slăbit 16 kilograme făcând foamea"

Cu mai bine de 10 ani în urmă, pentru a avea o siluetă de vis, Bianca Drăgușanu s-a înfometat și a topit nu mai puțin de 16 kg. „Am 1,80 metri înălţime şi 62 kg greutate. S-a speculat mult şi aiurea pe tema greutăţii mele, aşa că mai bine lămuresc eu lucrurile. Da, am avut şi 78 kg, Tot aşa cum am avut şi 54! Dar, de o bună bucată de vreme, stau constant la 62 kg care, cred eu, e greutatea care mă prinde cel mai bine. Am slăbit 16 kilograme făcând foamea! Sau, daca vrei, cu voinţă! Asta a fost dieta mea specială. Câteva săptămâni nu am mancat decât o singură masă pe zi şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte”, a explicat Bianca pentru bucatarescu.ro, într-un interviu după apariția ei din Playboy.

Citește și:

Bianca Drăguşanu divorţează, sătulă de bătăi. Soţul i-a fisurat o coastă şi i-a băgat furculiţa în mână

VIDEO Iată dieta Biancăi pentru corpul ăsta sexy! A făcut ravagii la plajă

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg