Bianca Drăgușanu, primele declarații despre operația lui Victor Slav: «Este temporar invalid»

simeon stalpnicul png
Victor SlavFoto Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum se simte iubitul ei, Victor Slav, care s-a accidentat grav la ski. El a fost operat, iar acum este temporar invalid, așa cum a declarat prezentatoarea tv de la Kanal D.

Ea a mărturisit că trebuie să se adapteze nevoilor iubitului operat care are nevoie să se odihnească în pat pentru a se recupera. Abia după acest incident dureros, Bianca și-a dat seama cât de greu îi este să se descurce de una singură cu treburile din casă. 

simeon stalpnicul png
Victor Slav și Bianca DrăgușanuFoto Instagram

„Nu sunt supărată deloc că afară este această temperatură, eu stau şi în casă în pantaloni scurţi la doar 18 grade, aşa râmăn tânăra… Fie vară, fie iarnă la mine în dormitor este congelator. Dar, Victor s-a accidentat la ski, s-a operat şi acum eu trebuie să mă adaptez la nevoile lui… Am preluat şi atribuţiunile lui în casă. Când contribuţia pertenerului dispare temporar… Când este temporar invalid, abia atunci înţelegem că ceea ce făcea partenerul conta foarte mult. Sunt foarte obosită! Noi uităm cât suntem de binecuvântaţi” a mărturisit Bianca Drăguşanu la Kanal D.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
cub alexandru arsinel png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg