Bianca Drăgușanu răbufnește: „Am aflat că Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea! Nu se poate aşa ceva!”

simeon stalpnicul png
Bianca DrăguşanuFoto Instagram

Bianca Drăguşanu a fost deranjată de lucrurile care s-au spus despre Mădălina Ghenea şi a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o moderează faptul că nu i se pare normal ce s-a întâmplat între cei doi, dar şi ce s-a scris în presă despre cuplul Matei Stratan - Mădălina Ghenea.

Prezentatoarea de la Kanal D a declarat că ea îi vede pe toţi bărbaţii la fel şi că, dacă Matei a lăsat-o acasă, nu ar trebui să aibă parte de aşa frumuseţe, cum a complimentat-o Bianca pe Mădălina.

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea şi Matei StratanFoto Instagram

"Am văzut un articol despre un celebru cuplu din România şi amanta. Am aflat că Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea! Nu se poate aşa ceva! Dacă frumuseţea întruchipată este lăsată acasă singură, cât timp el e plecat în deplasare, sunteţi toţi o apă şi un pământ!", a spus Bianca Drăguşanu într-o emisiune TV.

Mădălina Ghenea a declarat recent că are un singur regret, faptul că nu a devenit mămică la vârsta de 20 de ani, vedetei i se pare că acum a fost cam târziu. Mădălina a născut o fetiţă perfect sănătoasă, şi a mărturisit că a fost sarcină grea, dar postura de mămică o face să fie foarte împlinită.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
Taremi2 jpg
Ceremonia depunerii jurământului de investitură a ministrului Educației Ligia Deca la Palatul Cotroceni FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda