Bianca Drăguşanu s-a operat din nou! Schimbarea e vizibilă

Aşa arată Bianca după operaţia la nas jpeg
Aşa arată Bianca după operaţia la nasfoto: arhiva personală

Nu iese fum fără foc, iar zicala se aplică perfect în cazul Biancăi Drăguşanu. După ce s-a certat cu Rocsana Marcu pe tema rinoplastiei pe care a suferit-o recent, fosta asistentă tv a recunoscut că s-a operat.

La începutul lunii presa a speculat că Bianca Drăguşanu a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician. Deşi, la momentul respectiv, vedeta a negat vehement că ar fi avut nevoie de o operaţie la nas, acum a dat cărţile pe faţă. Invitată la o emisiune unde a dat nas în nas cu Rocsana Marcu, rivala ei cu care în ultima vreme s-a cerat fix pe aceeaşi temă, Bianca a confirmat intervenţia.

image
Bianca are nasul în vânt

"Da, mi-am ridicat vârful nasului. Fac mereu lucruri care mă avantajează și care mă fac să mă simt bine”, a declarat Bianca. Recent, fosta asistentă tv a mai făcut o schimbare. A zburat până la Cluj ca să se facă blondă, iar la trei zile de la modificarea de look, ea a revenit la culoarea roşcată a părului.

”M-am vopsit iar, pentru că nu-mi plăcea. Nu mă prindea nuanța aia. Am fost să-mi nuanțez părul. Eu câștig din felul în care arăt. Am foarte multe contracte de imagine", a completat Bianca Drăguşanu. 

Surse apropiate vedetei au declarat pentru Click! că Bianca Drăguşanu s-a supus prin aceastză operaţie unei intervenţii minore, perioada de recuperare fiind una mult mai scurtă decât în cazul  unei rinoplastii clasice. Medicul estetician la care Bianca a apelat pentru a-şi corecta nasul este Călin Doboş.  

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
stoichita mihai rps2071 jpeg
Bela Kovacs condamnat pentru spionaj in favoarea Moscovei FOTO AFP
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf