Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat oficial! De ce a ieșit vedeta nervoasă de la notar

image
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la notarFoto: Click!

Veste bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio, după ce acum câteva zile s-au certat foarte tare. Se pare că neînțelegerile și-au spus cuvântul, iar cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite.

Și la notar s-a lăsat cu scântei. Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost la fel de tumultuos ca mariajul lor. Cei doi au semnat actele marți (10 martie). Click! a anunțat încă din weekend că Bianca Drăgușanu este hotărâtă să pună capăt căsniciei.

Evenimentul nu a fost, însă, lipsit de incidente. Omul de afaceri s-ar fi ales cu telefonul aruncat pe geam. Drept răzbunare, Bodi i-a luat și el telefonul mobil Biancăi, potrivit spynews.ro. După ce a ieșit de la notar, Bianca Drăgușanu a răbufnit. Vedeta le-a mărturisit jurnaliștilor că Alex Bodi i-a luat telefonul. De asemenea, a recunoscut că s-a grăbit atunci când s-a căsătorit cu afaceristul, însă a mărturisit că vor rămâne prieteni, în pofida celor întâmplate.

Mama Biancăi Drăgușanu a sunat la 112, după ce Alex Bodi ar fi fost agresiv cu ea

Nu este pentru prima oară când cuplul ajunge la impas. În noiembrie anul trecut, cei doi au fost la un pas să divorțeze, după ce Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Alex Bodi că a fost violent. Iată că istoria s-a repetat! Cireașa de pe tort a fost cearta de zilele trecute, în care a fost implicată și mama Biancăi Drăgușanu. Pe 6 martie, Madi Dragoș a sunat la 112 și le-a spus operatorilor că Alex Bodi a agresat-o. Totul ar fi început de la o discuție mai aprinsă dintre cei doi. Omul de afaceri s-ar fi enervat și ar fi devenit agresiv cu soacra sa. Martorii susțin că ar fi înjurat-o și ar fi vrut să o lovească.

Polițiștii veniți la fața locului au reușit să calmeze spiritele.

Bianca Drăgușanu i-a cerut lui Alex Bodi în cadrul emisiunii să-şi ceară iertare în faţa ei, cât şi a mamei ei. Afaceristul nu a vrut să audă de așa ceva și i-a dat un răspuns foarte dur. El a declarat că nu are de ce să-şi prezinte scuzele faţă de blondină, care „a făcut atâtea”.

Alex Bodi era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe Bianca 

bianca dragusanu alex bodi1 jpeg
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau fericiți în vacanțe exotice

Între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a fost o „dragoste cu năbădăi” încă de la început. Afaceristul era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe superba blondă. 

„El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a declarat Bianca Drăgușanu anul trecut. Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, la Starea Civilă a Primăriei Sectorului.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum de la voi. Și părinții lui”, spunea Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă.

Citește și

EXCLUSIV A fost ca o ispită! Cum s-a dus Bianca Drăguşanu să-şi tranşeze divorţul cu Alex Bodi

Cum a început povestea complicată de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: «El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit»

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png