Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus «Adio!» pentru a treia oară

Ultima actualizare:

    Bianca și Alex au format un cuplu cu năbădăi
Bianca și Alex au format un cuplu cu năbădăi

“În urma unor discuții și din cauza unor «evenimente», am ales de comun acord să punem capăt relației, dar de data asta definitiv”, a scris Alex Bodi (34 de ani), sâmbătă, pe contul de Facebook.

La o zi distanță, iată că și Bianca Drăgușanu (37 de ani) a confirmat sfârșitul relației, distribuind duminică pe rețelele sociale un citat cu tâlc: “Cine a spus că începutul este cel mai frumos, încearcă să crezi că sfârșitul”.

Nimeni nu se aștepta ca celebrul cuplu să se despartă atât de repede, mai ales că de-abia făcuseră pace într-o vacanță de vis în Singapore și o alta în Croația. Cei doi formează un cuplu de la sfârșitul anului 2018, iar relația lor promitea să aibă un viitor frumos, cu atât mai mult cu cât milionarul o prezentase pe Bianca parinților săi.

Pe parcursul poveștii de dragoste, ei și-au mai spus ”Adio!” de trei ori, însă supărarea a durat doar câteva zile: ”Ne certăm și din lucruri mici”, spunea el, la Kanal D. Iar Bianca a recunoscut că amândoi se inflamează din orice.

”Suntem orgolioși și imediat spunem «Adio!» dar, cum nu puteam sta unul fără celălalt, ne împăcam rapid”. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav (39 de ani), dar au divorțat în 2014, la numai un an de la oficializarea relației. Au rămas însă în relații bune, de dragul fiicei lor, Sofia Natalia (3 ani). 

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net