Bianca Dr─âgu╚Öanu ╚Öi Alex Bodi ╚Öi-au spus ┬źAdio!┬╗ pentru a treia oar─â

image
Bianca și Alex au format un cuplu cu năbădăi

ÔÇť├Än urma unor discu╚Ťii ╚Öi din cauza unor ┬źevenimente┬╗, am ales de comun acord s─â┬ápunem cap─ât rela╚Ťiei, dar de data asta definitivÔÇŁ, a scris Alex Bodi (34 de ani), s├ómb─ât─â, pe contul de Facebook.

La o zi distan╚Ť─â, iat─â c─â ╚Öi Bianca Dr─âgu╚Öanu (37 de ani) a confirmat sf├ór╚Öitul rela╚Ťiei, distribuind duminic─â pe re╚Ťelele sociale un citat cu t├ólc: ÔÇťCine a spus c─â ├«nceputul este cel mai frumos, ├«ncearc─â s─â crezi c─â sf├ór╚ÖitulÔÇŁ.

Nimeni nu se a╚Ötepta ca celebrul cuplu s─â se despart─â at├ót de repede, mai ales c─â de-abia f─âcuser─â pace ├«ntr-o vacan╚Ť─â de vis ├«n Singapore ╚Öi o alta ├«n Croa╚Ťia. Cei doi formeaz─â un cuplu de la sf├ór╚Öitul anului 2018, iar rela╚Ťia lor promitea s─â aib─â un viitor frumos, cu at├ót mai mult cu c├ót milionarul o prezentase pe Bianca parin╚Ťilor s─âi.

Pe parcursul pove╚Ötii de dragoste, ei ╚Öi-au mai spus ÔÇŁAdio!ÔÇŁ de trei ori, ├«ns─â sup─ârarea a durat doar c├óteva zile: ÔÇŁNe cert─âm ╚Öi din lucruri miciÔÇŁ, spunea el, la Kanal D. Iar Bianca a recunoscut c─â am├óndoi se inflameaz─â din orice.

ÔÇŁSuntem orgolio╚Öi ╚Öi imediat spunem ┬źAdio!┬╗ dar, cum nu puteam sta unul f─âr─â cel─âlalt, ne ├«mp─âcam rapidÔÇŁ. Bianca Dr─âgu╚Öanu a fost c─âs─âtorit─â cu Victor Slav (39 de ani), dar au divor╚Ťat ├«n 2014, la numai un an de la oficializarea rela╚Ťiei. Au r─âmas ├«ns─â ├«n rela╚Ťii bune, de dragul fiicei lor, Sofia Natalia (3 ani). 

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
image png
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
ghislaine maxwell printul andrew jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac