Bianca Drăgușanu și dezamăgirile în dragoste! «Pentru Cristea am renunțat la tot și nu a meritat»

image
Bianca Drăgușanu era gata să renunțe la carieră de dragul lui Adrian Cristeafoto: arhiva personală

Bianca Drăgușanu s-a hotărât în sfârșit să spună lucrurilor pe nume în ceea ce privește bărbații nepotriviți din viața ei. Blonda are la activ două mariaje eșuate, cu Victor Slav și Alex Bodi, și multe alte relații încheiate cu scandal, în unele cazuri chiar cu violență!

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Bianca Drăgușanu (39 de ani) a spus adevărul despre doi dintre bărbații care au dezamăgit-o crunt în tumultuoasa ei viață sentimentală.

Bianca Drăgușanu: ”M-am măritat ca o proastă”

Primul pe listă e fostul soț, Alex Bodi, pe care Bianca l-a acuzat de agresiune după despărțire. Pozele cu Bianca Drăgușanu cu fața tumefiată în urma loviturilor primite de la Alex Bodi au șocat, recent, presa mondenă. „Regret că m-am căsătorit cu acest om. Nici nu merită să-i pronunț numele. Am avut o scurtă relație, nu a fost ce trebuie, a fost tristă! Un fost coleg de la Antenă mi-a spus niște vorbe care m-au durut enorm, și anume că m-am măritat ca o proastă! A fost adevărat!”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Kanal D. 

image
Bianca Drăgușanu regretă mariajul cu Alex Bodifoto: arhiva personală

Adrian Cristea, fotbalistul care a reușit să o despartă pe Bianca Drăgușanu de soțul ei, Victor Slav, a fost trecut și el la capitolul dezamăgiri în dragoste. „Pentru Cristea m-am mutat la Cluj și mi-am pierdut câțiva ani de viață, pentru un bărbat care nu a meritat. Eram dispusă să renunț la tot. Mi-am lăsat carieră, afaceri, tot și m-am urcat în avion. Am plecat după el și nu a meritat!”, a mai spus Bianca.

niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
mihai bendeac
Mig 21 Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west