Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au spus adio! «S-au răcit lucrurile»

simeon stalpnicul png
Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Foto: Arhivă Click

Bianca Drăgușanu și Victor Slav formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Totuși, cei doi au decis să pornească de acum pe căi separate, motivul fiind faptul că aceștia ajunseseră să se comporte ca doi amici, flacăra iubirii dintre ei dispărând complet.

Prezentatorii TV au decis să pună capăt relației lor, care a fost atât de controversată de-a lungul timpului. Aceștia au ajuns la concluzia că nu-i mai unește nimic în prezent, în afară de fetița pe care o au împreună, micuța Sofia Natalia. Astfel, conform surselor citate de cei de la Spynews, Bianca și Victor au decis să se despartă, blonda ștergând toate pozele publicate pe rețelele de socializare, în care apărea soțul ei. Acest gest confirmă răcirea relației dintre ei, care a dus, ulterior, la despărțire. În aceeași notă, Bianca a ales să plece un weekend la mare, în Mamaia, fără tatăl copilului ei, fiind însoțită doar de o prietenă, de mama ei și de fetiță.

simeon stalpnicul png
Bianca și Victor au împreună o fetiță, pe nume SofiaFoto: Captură Kanal D

Bianca și Victor erau și colegi de televiziune, ambii lucrând la Kanal D, însă, acest lucru nu i-a ajutat în viața de cuplu. Din contră! Se zvonește faptul că cei doi nici măcar nu își vorbeau, în momentul în care se întâlneau pe platourile de filmare. „De fiecare dată când se întâlneau la serviciu vorbeau ca doi amici sau nici nu se mai băgau în seamă. S-au răcit lucrurile între ei”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu. Situația dintre cei doi era tensionată de ceva timp, acesta putând fi și motivul pentru care Bianca Drăgușanu a tot vorbit în emisiunea pe care o moderează, „Te vreau lângă mine”, despre problemele care apar adesea în relații, știind aceste lucruri, probabil, din proprie experiență. 

simeon stalpnicul png
Victor nu a șters pozele pe care le avea alături de soția sa Foto Instagram

Victor a decis totuși să pastreze, momentan, pozele pe care le avea alături de Bianca, ceea ce ar putea însemna că între cei doi încă ar mai putea exista șanse de împăcare. Vedetele s-au căsătorit în 2013, însă viața lor de cuplu a fost des presărată de certuri și despărțiri. După ce a apărut și micuța Sofia Natalia pe lume, în 2016, după împăcare, părea că cei doi în sfârșit și-au găsit liniștea, aceștia nemaifiind implicați în scandaluri conjugale. Se pare însă că despărțirea a fost inevitabilă, cei doi pornind de acum pe căi diferite. Cea care o ajută pe Bianca în creșterea fetiței ei este mama vedetei, Madi Drăgușanu.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
Angelina Jolie si Brad Pitt
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Agentia Spatiala Europeana FOTO Shutterstock
Pamela Popa profesor Teach for Romania FOTO arhiva personala (3) jpg
image
image
image
image
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png