Bianca, făcută praf: "Hălăţele pentru curve" - VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Bianca este foarte mândră că îşi vede visul, de a creea ţinute, devenit realitateFoto: Dorin Constanda
Bianca este foarte mândră că îşi vede visul, de a creea ţinute, devenit realitateFoto: Dorin Constanda

Bianca Drăguşanu îşi doreşte enorm să fie luată în serios ca designer. Roşcata a lansat cea de-a doua colecţie a sa, vineri seara, într-un club din Bucureşti.

Bianca s-a declarat foarte mulţumită de rochiile create de ea, toate albe, culoare care reprezintă puritatea. Inspirată de Cătălin Botezatu, vedeta a stat cu ochii pe manechinele ei şi le-a dirijat chiar în timpul prezentării. 

Deşi Bianca a fost încântată de felul în care a decurs seara, criticul de modă Alin Gălăţescu a fost de-a dreptul oripilat de ţinute, de comportamentul Biancăi, dar şi de felul în care arătau fetele.

Alin Gălăţescu
Alin Gălăţescu

"S-a autodenunţat după ce a violat hotelurile de pe litoral. Colecţia e greu să o comentezi. Sunt nişte perdeluţe albe. Vrea să ajute DNA-ul, am văzut un autodenunţ. Toate draperiile şi perdelele au fost furate. A creat hălăţele pentru curve", a spus Gălăţescu la emisiunea Click! de la Prima TV.

Faptul că Bianca a decis să le dirijeze pe fete în timpul prezentării i s-a părut o glumă proastă criticului: "Momentul de graţie nu a fost prezentarea, erau nişte fete care nu aveau ce să caute. Ea are nostalgia lui Cătălin într-un mod hilar, nimeni nu i-a spus că nu a fost la o orchestră simfonică. Orchestra nişte pendulări hilare. Să faci circoteca asta e o glumă proastă".

Nici despre fetele care au urcat pe podium nu a avut cuvinte mai frumoase: "Fetele au fost de extrem de proastă calitate, toate rochiile erau făcute pentru dimensiuni mari ale sânilor. Pe machiajul ăsta hidos se potrivea o culoare, asta cu puritatea e o glumă, arată a orice, doar a pure nu".

Iar Alin Gălăţescu nu l-a menajat nici pe Victor Slav, care a fost alături de Bianca la lansarea de vineri. "Mi se pare un papagal şef oficial, cineva care e pus în situaţii atât de groteşti. Omul nu mai are nicio verticalitate", a completat criticul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net