Bianca, mai ai de gând să îţi umfli buzele?

image
Buzele Biancăi sunt vizibil mai mari ca niciodată

Bianca Drăguşanu, însărcinată în cinci luni, şi-a şocat fanii cu o fotografie în care buzele ei arată de parcă tocmai au fost injectate recent cu acid hialuronic.

Pentru Bianca Drăguşanu, imaginea este importantă. Foarte importantă. Căci ea a dovedit de fiecare dacă că îşi doreşte să arate ireproşabil, iar asta se vede în fiecare fotografie pe care o postează pe internet şi la fiecare apariţie publică de-a ei. De când poartă în pântece copilul lui Victor Slav, Bianca spune că a lăsat-o mai moale cu exerciţiile fizice, cu vizitele la medicul estetician şi, în general, cu tot ce i-ar pune în pericol sarcina. Însă, în cursul zilei de miercuri, fosta asistentă tv şi-a pus o fotografie pe contul ei de Facebook, imagine ce i-a făcut pe fani să o certe. Motivul? Buzele iubitei lui Victor Slav arată de parcă tocmai au fost injectate cu acid hialuronic pentru a li se da volum şi mai mare. „Exagerate buze! Păcat, pentru că eşti o femeie superbă, dacă eram medicul tău îţi interziceam să-ţi măreşti buzele!”, “Buzele acoperă toată faţa”, au fost câteva dintre comentariile fanilor care au ţinut să îi atragă atenţia graviduţei.

image
Buzele Biancăi sunt vizibil mai mari ca niciodatăfoto: Facebook
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
kate middleton
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (1) jpg
Jake Sullivan FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png