Bianca și Gabi Bădălău, contre amoroase. Reacția acidă a Claudiei Pătrășcanu: ”E rușinos!”


    Gabi Bădălău, relație cu năbădăi, cu Biancafoto: Instagram
Gabi Bădălău, relație cu năbădăi, cu Biancafoto: Instagram

Uite relația, nu e relația! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se joacă precum șoarecele și pisica în ultima vreme. Nici unul nu a recunoscut inițial că sunt împreună, deși au fost surprinși braț la braț pe aeroport, la întoarcerea din Maldive.

Lucrurile s-au precipitat peste noapte în cadrul cuplului Bianca Drăgușanu - Gabi Bădălău. Bianca se află în plin scandal cu fostul soț, Alex Bodi, pe care vrea să-l târască în instanță pentru violențele repetate la care a supus-o. Așa că relația ei cu Gabi Bădălău părea să fi intrat într-un con de umbră. Însă chiar în seara în care Bianca Drăgușanu făcea publice pozele cu ea, desfigurată în bătaie, Gabi Bădălău a fost surprins distrându-se la club cu trei femei, pe care le-a condus apoi la el acasă. Biancăi nu i-a picat deloc bine ieșirea în decor a noului ei iubit, așa că i-a transmis un mesaj usturător pe Instagram. „Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș”, a spus blondina, ironică, în cadrul unui Instastory. Vorbele usturătoare ale Biancăi anunțau în mod clar despărțirea de Bădălău, aceasta precizând că este în acest moment o femeie liberă și independentă.

Gabi Bădălău: „Da, am o poveste dragoste cu Bianca”

Surpriză, însă! Gabi Bădălău o contrazice pe Bianca! Omul de afaceri a intrat în direct aseară, la Xtra Night Show (Antena Stars), și a confirmat în premieră relația sa cu Bianca Drăgușanu. Acesta a explicat și ieșirea cu fetele în club, care erau, de fapt, niște vecine de bloc. “Nu există nici o despărțire. Nu s-a despărțit nimeni, nu a murit nimeni, relațiile dintre mine și Bianca sunt civilizate. Bianca e o fată foarte mișto, suntem prieteni. Da, am fost la club, m-am întors cu vecinele mele, le-am condus acasă. Stau pe palier cu mine fetele. Bianca avea mașina la aeroport, dacă îmi cerea, mă duceam s-o iau. Nu există capricii, între noi totul e perfect. Totul se întâmplă cu un scop. Da, am o poveste dragoste cu Bianca”, a declarat Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show. Cei doi nu vor petrece însă împreună Ziua Îndrăgostiților, pentru că Gabi Bădălău va merge astăzi la Agigea, la Claudia Pătrășcanu, soția cu care se află în plin divorț, ca să-și vadă băieții. “Azi merg să-mi văd copiii, e weekend-ul meu. Petrec cu copiii Ziua Îndrăgostiților”, a mai spus omul de afaceri.


    Claudia Pătrășcanufoto: Instagram
Claudia Pătrășcanufoto: Instagram

Claudia Pătrășcanu: ”Gabi e vaccinat, știe ce face!”

Caudia Pătrășcanu a avut la rândul ei o reacție acidă la adresa soțului ei, după ce a auzit că acesta a ieșit în club cu trei femei, asta în timp ce se zvonea că o va duce la altar pe Bianca Drăgușanu.”Este viaţa lui. Adică, el ştie foarte bine ce face. Adică, e vaccinat, ştiţi vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt... vă daţi seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii, le-o dăm. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Şi atunci, ce pot să spun eu?”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Pătrășcanu a precizat că nu o mai surprinde nimic la încă soțul său, ea fiind obișnuită cu astfel de situații. ”Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu, ca mamă, nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi. Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu: “I-am trimis mesaje Biancăi”. Ce spune solista despre întâlnirea de la munte cu Gabi Bădălău

Povestea pozelor în care Bianca Drăgușanu apare desfigurată: "Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat"

Bianca Drăgușanu recunoaște relația cu Gabi Bădălău: „Da, mă mărit! A treia oară o să fie cu noroc”

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg