Bianca: "Victor m-a înşelat de mai multe ori. Mi-a recunoscut"

Ultima actualizare:

    Bianca şi Victor au reînnodat relaţia după divorţul din martie 2014Foto: Arhiva personală
Bianca şi Victor au reînnodat relaţia după divorţul din martie 2014Foto: Arhiva personală

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu sunt din nou împreună, după o nuntă televizată şi un divorţ mediatizat. Acum cei doi iubiţi au făcut dezvăluiri despre perioada care a dus la divorţ, iar Victor a recunoscut chiar că a înşelat-o şi el pe Bianca.

După ce Victor a dezvăluit că a fost rănit de faptul că Bianca s-a afizat cu Adi Cristea, cel cu care l-a înşelat, fostul băiat de la Meteo a aruncat bomba: şi el a avut o relaţie extraconjugală, dar susţine că s-a întâmplat o singură dată. 

Bianca însă a povestit însă că Victor a înşelat-o de mai multe ori şi i-a recunoscut. Nu ştie cu cine a avut o aventură fostul ei soţ, dar blonda are bănuielile ei.

Am simţit. Având în vedere situaţia, a făcut-o pentru că e bărbat. A recunoscut primul. Mi-a spus mie, am avut nişte discuţii mai aprinse. A zis «Da, şi ce?». Nu mi-a spus cu cine. Am bănuieli, dar nu ştiu. El m-a înşelat de mai multe ori. Am avut bănuieli şi înainte de nuntă, şi după. E un bărbat puternic, şi-a recunoscut vina", a povestit Bianca la Acces Direct. 

Cât despre faptul că Victor nu poate lua un credit pentru casă, pentru că apartamentul fostei iubite, Anda Adam, e pe numele lui, Bianca a spus că nu e deloc deranjată şi că cei doi foşti încearcă să rezolve problema: "Are acest credit, cu casa Andei. Ce să facem, toţi venim cu un trecut. Nu ştiu detalii, cu maşina a rezolvat-o".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
image
actualitate.net
image
actualitate.net