Bibi și Antonio Pican, concert inedit la FestiKids, printre dinozauri animatronici

Ultima actualizare:

    Bibi și Antonio Pican
Bibi și Antonio Pican

Bibi și Antonio Pican formează un cuplu nu doar pe scenă, ci și în viața reală. Cei doi soliști, care i-au isterizat pe adolescenți, vor cânta pe 25 septembrie la FamilyFest – Festi Kids, pe insula de pe Lacul Fundeni.

Bibi sau Bianca Lixandru (19 ani) și-a cucerit fanii de mică cu piesele ei și apoi cu rolul din "Profu", de la Pro TV. De un an și ceva este logodită cu Youtub-erul Antonio Pican (19 ani), solist de succes cu mare priză la publicul adolescent și nu numai. El a surprins pe toată lumea când, înaintea unei vacanțe în Dubai, a cerut-o pe Bibi la aeroport, făcându-i iubitei sale o farsă de zile mari. Pentru nuntă cei doi ne-au spus că mai așteaptă însă.

Bibi și Antonio Pican, concert pe insula de pe Lacul Fundeni

"Suntem destul de tineri și ne place cum suntem momentan așa. Faza cu inelul a fost un gest simbolic, însă mai așteptăm cu nunta. Ne place la nivelul la care suntem. Și ne place să mai rămânem așa", ne-au spus cei doi. Ei se pregătesc pentru un concert special. „Pe 25 septembrie le dăm întâlnire fanilor la Family Fest – Festi Kids, pentru că o să avem un super concert acolo, o să ne distrăm, o să fie foarte bine, o atmosferă cool. Îi așteptăm pe fanii noștri cu mic, cu mare, pentru că o să ne distrăm la deschiderea TRex Park. O să cântăm împreună timp de două ore, va fi un super show. Oamenii o să aibă parte de un adevărat spectacol. Cu tot cu fotografii, cu autografe, o să facem tik-tok uri, va fi mega cool. O să fie pachetul complet", ne-au spus cei doi.

"Facem o echipă, cântăm foarte mult împreună, avem și concerte separat, da mai mult împreună. Sinceră să fiu, așa ne place și nouă, pentru că avem multe piese împreună pe care ne place să le cântăm în show-urile noastre. Și pe care copiii le știu și le îndrăgesc”, spun cele două vedete.

FestiKids își deschide porțile pe 25 septembrie

Bibi&Antonio Pican, Galeria Bum Bum, momente de magie și iluzionism, ateliere pentru copii, street food, personajele preferate ale copiilor din desene animate, dar și un T-REX Parc cu dinozauri în mărime naturală vă așteaptă la FestiKids, pe Insula de pe Lacul Fundeni, locație cunoscută și pentru FamilyFest Island. Astfel, 25-26 septembrie va fi un weekend plin! În intervalul 10.00-22.00 vă puteți relaxa la FestiKids! Totodată, Grand Opening T-REX Parc vă așteaptă pe Insula de pe Lacul Fundeni, un parc cu 26 de dinozauri animatronici, reproduși în mărime naturală, o adevărată atracție pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

La T-REX Parc găsești 26 de dinozauri animatronici

“FestiKids este un eveniment la care mă gândesc de foarte multă vreme, doar că nu aveam denumirea acestui festival. Întâmplarea a făcut ca, odată cu lansarea T-REX Parc, să îmi vină și ideea de nume. Fiind părinte, mi-am dorit întotdeauna să găsesc un loc în care copiii mei să se distreze și să aibă multe activități diverse, așa cum se întâmplă la Disneyland și la marile parcuri de distracții. Am îmbinat asta cu concerte, momente de iluzionism și magie, experiențe culinare, astfel încât să se simtă bine și copiii, și părinții. T-REX Parc este cel mai mare parc de dinozauri animatronici din România, 26 la număr”, a precizat Marius Chină de la Sprint Music, organizatorul FestiKids. Evenimentul este organizat de Sprint Music, iar biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro. Prețul unui bilet pornește de la 42,38 lei.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net