Bijou lansează un videoclip inspirat din viaţa ei

Ultima actualizare:

    Bijou a fost extrem de deschisă în a-și înfrunta trecutulfoto: Marian Nica
Bijou a fost extrem de deschisă în a-și înfrunta trecutulfoto: Marian Nica

Cântăreața Bijou lansează un nou single intitulat "Another Try" și primul videoclip din carieră, inspirat chiar din viaţa ei.

Încă de la debutul din 2013, Bijou a reușit să cucerească publicul printr-un look aparte și apariții curajoase, iar acum a venit momentul să lanseze o piesă inspirată chiar din viața ei. Videoclipul "Another Try", realizat de NMC Productions, în regia lui Marian Nica, este o adaptare a poveştii vieţii ei: o copilărie traumatizantă, marcată de o relație foarte dificilă cu fratele ei și un accident de mașină care era cât pe ce să îi curme viața la o vârstă fragedă.

Clipul a fost filmat în 24 de ore în mai multe locații din București. Rolurile secundare au fost interpretate de către fetiţele Andreea Vasile şi Ana Tafo, de Sergiu Dobrogeanu și NAVI. ""Mi-am dorit foarte mult o piesă de acest gen, care să mă reprezinte 100% și pe care să o simt cu adevărat atunci când o cânt. Îi mulțumesc lui NMC că a reușit sa redea o mică parte din viața mea în clip și că m-a ajutat să deschid un nou capitol în cariera mea", a declarat Bijou.

Descoperă şi tu piesa şi povestea de viaţă a cântăreţei, în clipul de mai jos.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png