Blestem sau ghinion? Doamne, câte a îndurat Nicoleta Voica în amor

Ultima actualizare:

    Nicoleta Voica
Nicoleta Voica

Pe cât de mult succes şi noroc a avut în carieră, pe atât de ghinionistă a fost în dragoste. Nicoleta Voica a bifat trei căsnicii și toate i-au lăsat un gust amar. Acum se află la al patrulea mariaj și, la nici o lună de la cununia civilă cu Alin Bagiu, iată că norii de fericire par să se risipească. Soțul artistei a fost acuzat că-i face curte unei alte soliste de muzică populară, mult mai tânără.

Nicoleta Voica (62 ani) a suferit enorm din cauza celor trei soți pe care i-a avut în trecut. Pe primul soț l-a cunoscut de tinerică și s-a măritat la 18 ani, însă a divorțat de el după 3 ani. Cu al doilea se spune că s-a căsătorit pentru viza americană, iar pe cel de-al treilea soț l-a cunoscut chiar la nunta fiicei sale, Andreea. Din păcate, a fost din nou înșelată și după ce l-a iertat de mai multe ori, interpreta a hotărât să se despată de acesta.

„Au fost niște tâmpiți. Nu m-am măritat pentru viză, ci din dragoste. E adevărat că am ață la nebuni. Fiind cetățean american, mi-au propus mulți să mă căsătoresc cu ei. M-am căsătorit foarte tânără și l-am iubit atât de tare. Dragostea la vârstă aia e ca un fel de comă. Aveam 18 ani și am scris 2.806 de scrisori cât era în armată, timp de un an și 6 luni. Îi ziceam bunicii că vreau să mă duc în armată la el și a mers ea cu mine. Când s-a întors din armată, ne-am căsătorit și ne certam întruna. Nu puteam să facem nimic, că bunica era mereu acolo. Înainte de nuntă, ne-am certat și i-am zis lui tata că nu mă mai mărit. Ne-am căsătorit certați, la vreo săptămână-două ne-am vorbit. Trei ani a durat căsnicia. Am fost tineri, proști. Eu plecam foarte mult în străinătate, omul singur, cu cea mai bună prietenă a mea. Vina a fost a mea, eu nu îi condamn. Am plecat mai devreme din sala de repetiții și l-am văzut pe dumnealui pupându-se cu…. Era prietenă bună, dansatoare. Am plecat în Olanda și am venit cu trei zile mai devreme și când deschid ușa, tot ea, într-un desuu de-al meu”, a mărturisit interpreta anul trecut, la emisiunea „Wowbiz”, de la Kanal D.


    Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit pe 20 iuniefoto: arhivă personală
Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit pe 20 iuniefoto: arhivă personală

„Am plecat în America și mi-am încercat norocul, un domn foarte fain, dar nu iubea nimic ce era românesc. Am suferit foarte mult. […] M-am gândit că a treia oară o să fie cu noroc. S-a căsătorit fata mea, am venit să-i fac nuntă. Am cunoscut un bărbat frumos, toată viața lui a fost colecționar de… iubiri. Îmi făcea o curte… Ne-am căsătorit și a fost foarte sincer la început: «Scumpo, niciodată nu am fost cu o singură femeie, am fost cu două, trei. Cu tine vreau să fiu altfel». Pe oriunde mergeam erau situații penibile. Am suportat una, două, trei, patru, cinci. Am sunat-o pe una, o studentă. L-am sunat și pe el, i-am chemat la restaurant pe amândoi. Papucii ei erau tociți, îmi venea să plâng. Ne-am împăcat iar, am iertat ce n-a iertat nimeni în lumea asta”, mai spunea Nicoleta.

De ceva timp, solista radiază de fericire, căci e convinsă că și-a găsit adevărata dragoste, bărbatul pe care l-a așteptat de mulți ani. Alin Bagiu este profesor de fizică, a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“ şi a mai semnat texte pentru solişti de muzică populară. Se cunosc de aproape 30 de ani, însă dragostea s-a înfiripat între ei abia anul trecut. La trei săptămâni de când s-au căsătorit, Alin Bagiu a fost acuzat de solista Alina Stancu, că-i face avansuri de trei ani de zile. Ea a și postat mesajele bărbatului pe internet.

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net