Blocați în țări exotice. Concurenții de la "Survivor România", Monica Tatoiu și Lora nu pot ajunge acasă

Ultima actualizare:

    Concurenții de la Survivor România nu o duc deloc greu în Republica Dominicanăfoto: Instagram
Concurenții de la Survivor România nu o duc deloc greu în Republica Dominicanăfoto: Instagram

Din cauza pandemiei de coronavirus, care a cuprins toată lumea, o mulțime de vedete au rămas blocate în diverse colțuri ale mapamondului. Printre acestea se numără atât Lora și Ionuț Ghenu, iubitul ei, dar și Monica Tatoiu cu soțul. La fel se întâmplă și cu concurenții eliminați de la "Survivor România", printre care se numară și solistul Sonny Flame.

Vrând-nevrând, Monica Tatoiu și soțul ei și-au petrecut Paștele pe insula Reunion, o insulă exotică din Oceanul Indian, în sudul Africii. Cei doi au ajuns acolo pe 16 martie și nu au mai putut pleca, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. ”Am luat biletele să vin în concediu în martie cu un an înainte, așa cum fac de 3 ani înainte de Paște. Am plecat pe 16 martie și când am ajuns aici Franța a decretat că toată lumea stă în casă”, declara Monica Tatoiu. La fel și Lora cu Ionuț Ghenu, care sunt plecați de aproape două luni în Bali, Indonezia. Cei doi ar fi trebuit să se întoarcă în România pe 7 aprilie, însă toate zborurile au fost anulate.

Și concurenții care au fost eliminați din reality-showul "Survivor - România", emisiune difuzată de Kanal D, sunt blocați în Republica Dominicană. Din păcate, nu sunt zboruri momentan, astfel că așteaptă să vadă ce se întâmplă. Sonny Flame se află în această situație, la fel că și colegii lui Asiana Peng, Cristian Ioniță, Karina Fetică, Mihai Onicaș sau Alice Andruca, cei care au făcut parte din echipele Războinicilor și Faimoșilor.

Sony Flame, Asiana Peng și Cristian Ioniță
Sony Flame, Asiana Peng și Cristian Ioniță

Acum, aceștia stau într-un resort cu piscină și speră să poată reveni cât mai repede în țară. "Lor le este bine, pentru că sunt departe de civilizație, nu au de un de să se contamineze. Se simt bine, fac interviuri cu cei de la Kanal D, fac live-uri pe rețelele sociale și speră să se termine totul cât mai repede. Momentan nu le lipsește nimic, în afară de îmbrățișările celor dragi", ne-au mărturisit surse din Kanal D. Printre vedetele care au rămas încă în show se numără Elena Ionescu, una dintre preferatele publicului.

Citește și:

Lora și Ghenu, blocați în Bali după ce s-au anulat toate zborurile: «Am închiriat o căsuță aici»

Cum arăta Monica Tatoiu în tinereţe! Fotografii nemaivăzute

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net