Bloggerița care l-a acuzat pe Fuego că nu-și face singur tablourile și-a cerut scuze public

Ultima actualizare:

    Paul Surugiu i-a răspuns tinerei care l-a acuzat că își minte faniiFoto: Facebook
Paul Surugiu i-a răspuns tinerei care l-a acuzat că își minte faniiFoto: Facebook

Scandalul s-a încheiat! După ce o bloggeriță l-a acuzat pe Paul Surugiu (40 de ani), alias Fuego, că își minte fanii, susținând că nu el face tablourile, artistul s-a filmat pictând.

Bloggerița Adriana Șandru și-a bazat afirmațiile pe faptul că în imaginile pe care le publică Fuego pe Facebook...nu apare murdar de vopsea pe mâini. Pe blogul său personal, tânăra a înșiruit o serie de „dovezi” și i-a bătut obrazul cântărețului pentru că „stoarce oamenii de bani doar pentru că a ajuns un brand și pentru că știe că ei ar cumpăra cam orice le vinde el”. De asemenea, Adriana susținea atunci că i-a scris și un mesaj lui Paul Surugiu, dar că oricum nu se aștepta la un răspuns.

Fuego nu a rămas indiferent la acuzațiile făcute de tânără, dar nu i-a răspuns direct. Artistul s-a filmat pictând și a publicat înregistrarea intitulată „Fuego pictând”, pe contul lui oficial de Facebook. Drept răspuns, Adriana Șandru a făcut un update în articolul ei, în care și-a cerut scuze public pentru afirmațiile pe care le-a făcut despre Paul Surugiu: „Fuego a arătat că pictează, iar eu m-am înșelat. Regret că am gândit greșit despre un om care vrea să îi ajute pe alții făcând lucruri minunate și îi doresc succes în toate.”

„Dragii mei, iată că am lansat aseară o nouă rubrică la emisiunea mea-INSPIRAȚII ȘI CULOARE-câteva minute în care mă prezint pictând, așa cum mulți intre voi și-au dorit să mă vadă. Astfel, din două în două săptămâni, veți putea urmări aceste filmulețe în care nu vreau să demonstrez nimic, ci pur și simplu să îmi arăt pasiunea care-mi umple timpul liber și care-mi permite să găsesc noi sensuri ale mele. Această nouă latură a personalității mele artistice este pentru unii șocantă. Știu asta și mă încăpățânez să continui, pentru că atunci când din pasiune se nasc fapte admirabile e o reușită. Iar reușita mea a fost ca din vânzarea picturilor să pot sprijini artiștii României. Vreo 80 până în prezent și continuăm să susținem legende și tinere talente, pentru că oricât de multe cuvinte ar jigni inițiativele frumoase, cele din urmă strălucesc prin lumina veridicității lor! Vă place cum mi-a ieșit opera? Pentru o vizionare mai bună selectați calitate HD! Vă doresc zi liniștită!”, a scris Paul Surugiu pe contul său de Facebook.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu