Bodo de la Proconsul, declaraţii emoţionante despre băieţii adoptaţi. Ce mari au crescut!

Ultima actualizare:
Dan şi Alex Bittman
Dan şi Alex Bittman

Luna martie este prilej de sărbătoare pentru Bodo, solistul trupei Proconsul. Bogdan Marin (51 de ani), pe numele său din buletin, şi-a serbat recent ziua de naştere, iar joi seară a serbat 20 de ani de când a debutat alături de celebra formaţie.

Înainte de a tăia imensul tort, solistul ne-a povestit despre carieră, dar şi despre cei trei copii ai săi.

Click!:  Proconsul a împlinit 20 de ani de prietenie, în timp ce alte trupe se destramă.

Bogdan Marin: Da, mai mult de frăţie, decât de prietenie, căci prietenia e prietenie, te mai cerţi, dar frăţia e mai tare, sunt legăturile  alea de sânge. Suntem conştienţi că unii fără ceilalţi n-am fi ajuns aici. Nici eu fără ei, nici ei fără mine.

Ce pregătiţi pentru fanii voştri?

Am lansat piesa “Visele care nu dorm”, cu Dragoş Udilă, la care am făcut şi videoclip, se află în promovare. Suntem tot timpul pe drumuri, avem concerte. Avem două maşini şi una de scule. Ne descurcăm. Nu ştiu când ajungem şi nici când plecăm.

Aţi avut probleme cu fanii?

Întotdeauna au o atitudine cuviincioasă cu noi, stau la poze, la autografe. Culmea, autografele le dau mai mult copiilor de până în 10 ani. Dar vor ei neapărat să aibă un autograf de la formaţie. Iar cu pozele îşi cer de multe ori scuze că ne opresc după sectacole, că suntem obosiţi. Şi le explicăm că o poză cu noi artiştii pentru ei este foarte puţin. Nu are cum să te umple de energie.    

Apropo de copii, ce fac ai tăi? 

Am foarte multă linişte, am o familie superbă. Mi-a dat Dumnezeu o soţie şi doi copii, în afară de Alex care e deja mare, are 30 de ani, şi e în Portland, Oregon. S-a stabilit acolo de la 9 ani, când a plecat acolo cu prima mea soţie, cu mama lui. Are şi el doi copii.   

Au petrecut până în zori
Au petrecut până în zori

Cât de des vă vedeţi?

Foarte rar. Vorbim prin e-mail, pentru că nu e adeptul reţelelor sociale. 

Cântă şi el?

Da, însă pentru el muzica este la stadiul de hobby, cântă la tobe, dar nu trăieşte din asta. Lucrează la o companie de proiectare tehnică medicală. 

Dar cei mici ce fac? 

Au crescut mari, sunt superbi, Daniel şi Filip sunt fraţi, au 6 şi 7 ani, i-am adoptat în 2016 şi acum le place să fie fotbalişti şi să bată la tobe. Cântă şi la voce. Nu-i forţez sub nici o formă. Daniel e foarte talentat la fotbal. Face deja într-un cadru organizat. Ei vin la studioul de înregistrări şi la concertele noastre, ori de câte ori au ocazia, vin cu mine pentru că îmi petrec timpul liber cu ei. În seara asta n-au venit, pentru că la ora 21.00 se pregătesc de culcare şi acum e târziu pentru ei. 

Îţi cântă piesele?

Sigur că da! Şi mai cântă Bon Jovi şi tot ce prind pe YouTube.

Şi colegii tăi de trupă au copii, sunt şi ei părinţi. 

Da, Dragoş are doi copii, de 10 şi de 12 ani, ai lui Traian, ai basistului, sunt cu un an mai mare decât ai mei, 7 şi 8 ani. Robert are şi el o fată de 12-13 ani, avem copii mari. Am şi apărut cu ei într-un videoclip al nostru, de curând la piesa “Visele care nu dor”. 

Şi-au îndulcit prietenii cu tort 

La aniversarea celor 20 de ani de la lansarea trupei, i-am mai remarcat pe Doru Todoruţ de la Deepcentral, care a venit cu iubita, pe soprana Irina Baianţ, pe Adrian Daminescu cu soţia şi pe Tavi Colen cu iubita Emma Ştefan de la Radio ZU. 

Bodo şi soţia lui, Loredana, i-au înfiat acum trei ani pe fraţii Daniel şi Filip
Bodo şi soţia lui, Loredana, i-au înfiat acum trei ani pe fraţii Daniel şi Filip

Au mai chefuit cu ei Mihai Mărgineanu, Cătălin Măruţă, Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuţite”, Nicoleta Nucă, Amna cu soţul, Roxana Nemeş cu iubitul, Francesca, Edward Sanda, Uddi sau Florentina Opriş. După ce au cântat pentru prietenii lor, au tăiat tortul aniversar care a fost unul special, cu pozele trupei din concerte.  

Bittman şi-a sfătuit fiul să folosească prezervativul

Dan Bittman (56 de ani), prezent şi el la petrecerea trupei Proconsul, ne-a dezvăluit că Alex, fiul său cel mare, şi-a făcut iubită.


    Dan şi Alex Bittman
Dan şi Alex Bittman

„E mai mereu plecat. Dar mă văd şi cu el destul de des, deşi are facultate, e şi cu muzica. Are şi o prietenă, mai vine şi pe acasă cu ea. La 20 de ani, ce să facă? Poate se însoară, să dea Dumnezeu, dacă zice el că aia e femeia vieţii lui, să o facă. Încă nu s-au mutat împreună, mai vin pe la noi pe acasă, mai merge şi el la ea. Am cunoscut-o şi eu. Lui i-am dat câteva sfaturi, i-am zis, în primul rând, să-şi ia prezervative, ca să nu aibă surprize. Adică să facă în viaţă ce vrea el, nu ce vrea altcineva, asta-i important. Te trezeşti că cine ştie ce. În rest, să fie fericit”, ne-a spus solistul, care mai are doi băieţi cu Liliana Ştefan, pe Patrick (15 ani) şi Mark (12 ani).

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net