Bodo de la Proconsul, dezvăluiri după 20 de ani. „Eram iubitul Ioanei Băsescu, am plecat la Poiana Brașov”

Bogdan Marin, cunoscut ca Bodo de la Proconsul a rămas în mintea românilor ca învingătorul de la Cerbul de Aur cu fenomenala piesă „Cerul”. Bodo și-a schimbat viața radical. După divorțul de Ioana Băsescu, interpretul s-a mai căsătorit de trei ori. A adoptat doi copii, iar, azi, la 54 de ani este și bunic. De doi ani Bodo trăiește la țară.

image

Invitat la podcastul lui Horia Brenciu, Bodo a vorbit despre întâjmplări neștiute până acum de la festivalurile Mamaia sau Cerbul de Aur. Cu piesa „Cerul” a concurat ambele evenimente. La malul Mării, unde juriul era exclusiv român a luat primiul al treilea. Iar în toamnă, la Cerbul de Aur, unde din juriu făceau parte o străini a luat trofeul.

„Au trișat”

La Mamaia, în 2000, câștigătoare a ieșit o piesă interpretată de Călin Geambașu. Bodo a vorbit despre „manevra” făcută de acesta ca să iasă câștigător.

„La Mamaia, piesa Cerul trebuia să ia marele premiu, dar a luat locul 3. Pentru că au trișat ceilalți de pe primele două locuri. S-au dus imediat la Internet Cafe, chestie recunoscută de Călin Geambașu. Era faza aia cu vorbitul la 5 secunde, netaxabile, și a băgat un milion de voturi la piesă de pe același număr, că nu era o problemă la vremea respectivă. M-am enervat atunci, dar important e că publicul a auzit piesa", a povestit Bodo.

„La Cerbul de Aur jocurile erau făcute pentru altcineva”

La Cerbul de Aur, jocurile erau făcute pentru Luminița Anghel, însă un juriu internațional la votat masiv pe Bodo.

„După care am mers la Cerbul de Aur. Noi, niște copii tâmpiți. Am fost chemat de doamna Mariana Șoitu la TVR și mi-a pus soliștii cu care mă băteam eu la secțiunea mea. Erau foarte mulți artiști, mie mi-e era teamă de unul singur, un lituanian care suna bine.

L-am ascultat pe lituanian la probele de sunet și la live cânta foarte prost. Am simțit că m-am relaxat atât de tare, încât înainte de cântare m-am dus la ora 6 în bar și am ieșit la ora 6. Am cântat zeci de piese. La 10, când m-au trezit băieții, nu mai aveam voce.

Am mâncat 10 ardei iuți, vitamina A, ou cu miere, pe la 3 mi-a revenit vocea.

Până la urmă, am cântat cele două piese, Cerul și Mi-ai luat inima și a mers vocea.

Am terminat, eu pe vremea aceea eram iubitul Ioanei Băsescu, și am plecat cu Ioana la Poiana Brașov, și-așa nu voiam să ne vadă lumea.

După concert, mă sună Gina Stroian, să nu plecați că sunteți în gală. M-am rugat de ea să îmi spună ce loc am luat și mi-a zis: Ați luat trofeul.

Sunt mișcări de trupe grave, pentru că altcineva era pus pe listă. Luminița Anghel trebuia să ia trofeul. Numai că juriul era format din 8 membri din afara granițelor și doar doi români, regretații Anton Șuteu și Cornel Fugaru. Și ăia 8 au dat 10. Îți închipui cum au făcut ai noștri care aveau comandă să nu dea 10. Și până la urmă au dat și ei 10. Și uite așa am ținut Cerbul de Aur acasă”, a mai povestit Bodo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net