Bogdan Boantă și Cocuța, invitați surpriză la Chefi la Cuțite. Cu ce preparate i-au dat gata pe jurați

Ultima actualizare:

    Cocuța și Bogdan Boantă, invitații surpriză de la Chefi la Cuțite
Cocuța și Bogdan Boantă, invitații surpriză de la Chefi la Cuțite

Bogdan Boantă și Cocuța au venit la Chefi la Cuțite pregătiți să îi surprindă pe jurați cu două preparate speciale, farfurii pentru care au primit felicitări, dar și trei cuțite. Deși au părut a fi stângaci în acest domeniu, cei doi dansatori au reușit să-i facă pe chefi să mănânce aproape tot din ceea ce au gătit.

Bine-cunoscuți pentru umorul pe care îl au ca echipă, fiind unii dintre cele mai iubiți concurenți ai sezonului 2 din Asia Express, Bogdan și Cocuța și-au încercat norocul și în arta culinară. Cei doi dansatori au fost prezenți în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii Chefi la cuțite, gătind cupcakes, adică brioșe, dar și gogoși, totul într-un mod original.  

Cu zâmbetul pe buze, dar și cu încredere în desertul lor, aceștia i-au întâmpinat pe chefi cu un dans care i-a ridicat în picioare pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. ”Am făcut repetiții. O zi întregă am gătit doar rețetele astea”, au zis cei doi invitați.

Iată că pentru Cătălin Scărlătescu, desertul preparat de cei doi coregrafi a fost pe gustul său, servind de mai multe ori din farfurie, semn că i-a plăcut. „Cred că sunt niște copii cei care au preparat”, a zis el.

Surpriza a fost mare atunci când au văzut cine sunt cei care s-au gândit să le facă chefilor brioșe și gogoși. Nici intrarea lor în platoul emisiunii, la jurizare, nu a fost una ca oricare alta, ci a fost plină de originalitate. Cocuța și Bogdan au avut un moment artistic cu dansuri și cu vestimentații în formă de brioșe și gogoși. Aceștia i-au avut alături și pe doi dintre dansatorii cu care colaborează, iar show-u a fost unul delicios la propriu și la figurat, astfel că, jurații nu s-au bucurat numai de preparate dulci, ci și de spectacol.

Cei trei chefi le-au mulțumit dansatorilor oferindu-le câte un cuțit argintiu, cele cu care sunt răsplătiți prietenii emisiunii și invitații surpriză. Cu zâmbetul pe buze și fericiți cât cuprinde, Cocuța și Bogdan au părăsit platoul în pași de dans, mândri de reușita lor din această ediție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net