Bogdan Ionescu, primele declarații despre relația cu fosta soție, Elena Băsescu

Ultima actualizare:

    Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în 2016foto: arhivă personală
Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în 2016foto: arhivă personală

Bogdan Ionescu (39 de ani) a luat o decizie radicală după ce a încheiat anul cu o despărțire și l-a început cu o alta. Fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a săturat de scandalurile cu iubitele, așa că, cel puțin pentru o vreme, nu mai vrea să mai audă de femei. El ne-a vorbit despre relația strânsă pe care o are cu cei doi copii, dar și despre fosta soție, Elena Băsescu.

Bogdan Ionescu, poreclit Syda, s-a despărțit la finalul lui 2018 de fotomodelul Maria Grigoriu, după un și jumătate de relație, pe care mulți o așteptau să se încheie la altar, nu așa. Revelionul l-a făcut alături de o altă cucerire, bruneta focoasă Sofia Meraki, dar și această relație s-a încheiat mai repede decât ne-am fi așteptat și într-un mod ieșit din comun. Bogdan Ionescu și-a dat iubita jos din mașină, în mijlocul străzii, după o ceartă aprigă. Iată că de atunci Bogdan a rărit-o cu întâlnirile și nu se dezlipește de copiii lui, Sofia Anais (5 ani și 5 luni) și Traian Junior (4 ani), și se pare că nu îi prea mai arde să cucerească sau să se lase cucerit.  

Bogdan Ionescu și cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior
Bogdan Ionescu și cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior

 “De vreo două luni s-au adunat mai multe și mi-am spus «STOP». Vreau și caut liniște acum. Tot timpul am nevoie de căldura copiilor mei și a familiei, care mă susține necondiționat”, a declarat Bogdan Ionescu pentru Click! Atunci când este în compania celor mici, omul de afaceri uită de probleme și dă în mintea copiilor, iar asta se vede și din filmulețele haioase pe care le pune pe rețelele sociale. Cei trei preferă să își petreacă timpul liber fie printre rafturile de jucării, fie acasă, în liniște, fie la sala de sport, unde reușesc de minune să îmbine utilul cu plăcutul. Bogdan are cuvinte frumoase și la adresa fostei soții, Elena Băsescu (38 de ani), de care a divorțat în 2016.

Tatăl și fiul se distrează la cumpărături
Tatăl și fiul se distrează la cumpărături

Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, ne-a mai spus Bogdan Ionescu.

Citește și:

Iubita lui Syda se transformă în Elena Băsescu. Le deosebești?

Syda, o nouă iubită, EBa, pantofi și geantă de 1.400 de euro

A divorţat după patru ani de mariaj

Vestea divorţului dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a căzut ca un trăsnet pe data de 2 septembrie 2016, când cei doi au confirmat pe Facebook că nu mai alcătuiesc o familie. La scurt timp au apărut și zvonurile conform cărora Syda ar fi înșelat-o pe Elena. La o lună de la divorț, bruneta a spus însă lucrurilor pe nume. “Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm… A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi întoarsă pe toate părţile”, a spus EBa pentru Viva. Cei doi s-au căsătorit la 1 septembrie 2012, după trei ani de relaţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net