Bolnav de Parkinson, Cornel Constantiniu s-a vaccinat anti-Covid. Reacțiile uluitoare pe care le-a primit

image
Cornel Constantiniu suferă de maladia Parkinson de 27 de anifoto: Click!

Cornel Constantiniu, împreună cu soția lui, Domnița, s-au vaccinat împotriva noului coronavirus, care a dat planeta peste cap de un an încoace. Cei doi soți cred că aceasta este soluția pentru a stopa virusul ucigaș și abia așteaptă să facă și cea de a doua doză, peste trei săptămâni. Bolnav de Parkinson, operat pe creier și la inimă, artistul a avut parte de multe reacții de susținere și de apreciere.

Cornel Constantiniu, în vârstă de 75 de ani, bolnav de Parkinson, și-a făcut vaccinul anti-Covid, împreună cu soția sa, Domnița, luni, la Spitalul Universitar din București. Nu se mai poate deplasa fără cărucior și nici să articuleze cuvintele din cauza maladiei de care suferă de ani de zile. Prin vocea soției sale, el ne spune cum a fost experiența de luni.

”Noi ne-am vaccinat amândoi luni, la Spitalul Municipal Universitar. Așa am vrut! Mai avem rapelul. În afară de faptul că sunt provaccin m-am interesat și la doctori, cercetători… E păcat că medicii au găsit acest vaccin, iar oamenii îl refuză! Eu am ascultat-o și pe doctorița mea de diabet, care m-a salvat acum 4 ani, în perioada în care și Cornel s-a operat ultima dată. Vă dați seama, Cornel cu Parkinson, cu atâtea operații la activ, dar și eu, ne-am dus senini, amândoi, nu ne-a fost teamă. Cred că la dentist ne era mai frică! Organizarea mi s-a părut impecabilă”, a declarat Domnița Constantiniu pentru Click!.

Cornel Constantiniu nu a mai ieșit din casă din cauza pandemiei

Aceasta susține că fiul lor mai mic ar fi venit și el odată cu ei, însă vârsta nu îi permite și trebuie să mai aștepte. ”Chiar și fiul nostru mai mic, Mihăiță, a spus, că pe loc ar veni dacă l-ar primi. El are 39 de ani și trebuie să mai aștepte. Și atunci m-am gândit, copilul meu, care dorește să facă vaccinul, trebuie să mai aștepte, iar cei care îl pot face nu vor! După trei săptămâni mergem iar, pentru al doilea vaccin”, completează soția artistului. Interpretul nu a mai ieșit deloc din casă din martie, de când a venit pandemia. Doar soția sa, Domnița, mai iese din casă pentru cumpărături și să achite facturile. ”Cornel nu a mai ieșit din casă de când a venit pandemia, de 10 luni. Înainte mai ieșea la curte, la Petrică Geambașu. Acum s-a izolat în camera lui. Iar eu respect restricțiile impuse de autorități și nu ies fără mască din casă!”, ne-a declarat aceasta.

"Oamenii l-au recunoscut și l-au felicitat pentru curaj"

”E păcat ca oamenii să nu se hotărască rapid, pentru a stopa acest virus, atât de periculos! Multe persoane spuneau că nu te poți vaccina dacă ai diabet! Dar nu este așa! Imediat te vaccinezi, chiar dacă ai diabet, ca mine. Și doctorița lui Cornel ne-a încurajat să îl facem. El nu intra în nicio operație fără ea! Așa că am întrebat înainte dacă Cornel ar avea vreo contraindicație. Și ne-a spus, «Imediat să se vaccineze». Doctorul Băjenaru a murit la 63 ani, nu au putut să îl salveze. Avea probleme cu diabetul și cu inima”, spune Domnița Constantiniu. Cântărețul a fost felicitat atunci când a fost recunoscut la spital. ”Când Cornel și-a scos masca, oamenii l-au recunoscut și l-au felicitat pentru curaj. Un om care nu mai merge decât în carucior și nu mai poate vorbi. Nu e plătit, nu are niciun interes…

Curajul lui Cornel, cu atâtea operații, de a face vaccinul cu toată convingerea medicală și morală a fost apreciat. Am un mare respect pentru dl. Gheorghiță, colonelul doctor de la Spitalul Militar care coordonează această activitate pe țară. O altă prietenă s-a vaccinat la Burghelea. De ce să nu spunem un lucru de bine…”, încheie Domnița Constantiniu.

Citește și:

Cornel Constantiniu, externat după a șaptea operație

EXCLUSIV “Cornel Constantiniu nu a ieșit din casă tot anul”. Cum se mai simte artistul, bolnav de Parkinson de 27 de ani

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
foto 1   Cristina Spatar JPG
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg