Bombă! Dan Diaconescu se întoarce! A lansat un fel de Netflix, serialul "Pandemia" și moneda CryptoDani

Ultima actualizare:

    Dan Diaconescu se întoarce în atenția publiculuifoto: Facebook
Dan Diaconescu se întoarce în atenția publiculuifoto: Facebook

Pe 29 noiembrie 2017 a fost eliberat din închisoare, după doi ani și 10 luni petrecuți după gratii, iar acum Dan Diaconescu aruncă bomba: îşi lansează un fel de Netflix şi o criptomonedă.

Eliberat din Penitenciarul Jilava, în baza legii recursului compensatoriu, în noiembrie 2017, Dan Diaconescu a avut timp să "coacă" acest proiect. Este vorba despre o platformă care seamănă cu cele de tip HBO şi Netflix, după cum anunță paginademedia.ro. Se numeşte DD Home Cinema, iar conţinutul este contra cost. Pe platforma online veți găsi și un serial, scris, regizat şi narat de Dan Diaconescu. Filmul serial se numește "Pandemia" și are 10 sezoane. Totodată, "tăticul OTV" a anunţat că oamenii care vor achiziţiona un pachet vor primi şi „CryptoDan”, moneda digitală pe care a lansat-o. 

În ultima vreme, Dan Diaconescu și-a făcut promo pe rețelele sociale și a anunțat și cât costă pachetele pentru a avea acces la ddhomecinema.ro:

- Pachetul Basic - costă 9.99 RON pe lună

- Pachetul Gold - costă 29.99 RON pe 6 luni

- Pachetul Fan DD Platinum - costă 99.99 RON pe 12 luni

Dan Diaconescu, pe Facebook:

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american. Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie.

Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Un activ digital unic care este al dumneavoastră şi numai al dumneavoastră.

Fiindcă la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomonedă va sta, deisgur, la baza achiziţionării acestor trei produse în varianta streaming, în varianta stick sau în varianta DVD. Aşa cum v-am anunţat, cryptomoneda pe care noi, împreună cu dumneavoastră o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră de zeci de ani, aşa cum dumneavoastră faceţi parte din echipa mea.

Fiecare dintre dumneavoastră, pentru o perioadă limitată de timp, în care ne vom verifica prieteniile, vom vedea care sunt oamenii loiali, care sunt oamenii mai puţini loiali. Ei bine, toţi cei care veţi primi în casele dumneavoastră un stick, un DVD sau streamingul video, veţi primi şi o cantitate de CryptoDan. La momentul respectiv vă voi povesti ce veţi face cu aceşti CryptoDani.”

Despre filmul serial „Pandemia”:

„E vorba despre un filmul artistic care vine să vă povestească dumneavoastră cum s-au întâmplat lucrurile. Este primul film povestit, este primul relatat de către un narator. De către mine. Singurul care a văzut acel film. Povestitorul Dan Diaconescu vă va relata un film unic, un film pe care doar eu l-am văzut. Un film bazat pe fapte reale, un film în care mi-am adus şi un mic aport. Marele aport este al dvs., împreună cu dvs. am realizat aceste opere de arte unice.”

Condamnat pentru şantaj

Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat din penitenciarul Jilava, la 29 noiembrie 2017. El fusese încarcerat în martie 2015, după ce instanţa de judecată l-a declarat vinovat de şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ. Ancheta a stabilit că patronul OTV l-a ameninţat pe edil, în cadrul unei emisiuni televizate, pentru a-l determina să-i plătească suma de 200.000 de euro. Din pedeapsa de cinci ani şi şase luni, Diaconescu a executat doi ani şi zece luni.

Citește și:

Dan Diaconescu, 200 de invitaţi la cheful de 50 de ani

Dan Diaconescu, primul interviu după eliberare: “Mă bucur de tot”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
jador jpg
Gabriel Dorobanțu. Sursa foto: arhivă Click!
image png
image png
dani otil urs jpg
Banner Gogu Neagoe
image png
foto1 elena ionescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net