BOMBĂ! Se pregătește Asia Express, sezonul 4. Cine o înlocuiește pe Gina Pistol? Detalii exclusive

image
Gina Pistol va prezenta şi sezonul al doilea din "Asia Express"

"Asia Express" continuă, iar sezonul 4 este o certitudine. Click! a aflat că producătorii reality-show-ului difuzat de Antena 1 sunt în discuții avansate pentru acest nou sezon, însă din cauza pandemiei planurile se schimbă de la o zi, la alta.

Pe lângă blocajele deja știute, și care țin de pandemie, cum ar fi țări carantinate, zboruri anulate, restricții de circulație, există și câteva probleme care țin de bucătăria internă a emisiunii "Asia Express". Iată ce am aflat până acum!

  • Prezentatoarea Gina Pistol nu va mai fi disponibilă, având în vedere că este însărcinată și ar trebui să nască în februarie-martie, așa că se caută un înlocuitor. S-au luat mai multe nume în serios pentru acest show, de la Dorian Popa, la Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, toți foști concurenți din primele trei sezoane.
  • Filmările ar putea începe la sfârșitul primăverii și este posibil să fie cooptați concurenți din celelalte sezoane.
  • Traseele sunt în discuție. Dacă în 2017 s-a filmat pe traseele Hạ Long – Bangkok - Vietnam - Laos -  Cambodgia - Thailanda, în 2018 pe Negombo – Mumbai - Sri Lanka - India, iar în 2019 pe traseul Lucena – Taipei, pentru 2021 se iau în considerare alte trasee, țări care încă sunt deschise și mai puțin afectate de pandemie. Tot zilele acestea se fac liste cu țările și cu orașele pe care să aibă loc traseele și cursele. Au fost în discuții țări ca Uganda, Grecia sau Turcia, deși în planurile inițiale erau să călătorească prin Etiopia și Emiratele Arabe Unite, terminând în Dubai. Din păcate, cei care pun la cale rutele trebuie să se gândească nu numai la detalii, dar și la faptul că din cauza pandemiei rutele pot fi schimbate de la o zi la alta. "Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon.

Citește și:

Dezvăluirile despre Asia Express continuă! Lora: “M-a usturat experiența. Multe nu s-au dat la televizor”

Lia Bugnar a răbufnit și spune ce nu s-a văzut la Asia Express: "Din 4 ore de emisiune, eu și Maria am apărut fix 7 minute"

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
rafael nadal si sotia sa
juriul Te cunosc de undeva! jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
Motoare de barcă gasite în Crișan FOTO garda de Coastă jpeg
thumbnail Mars pet friendly office png
image
image
image
image
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png