Bote şi-a scris deja testamentul! N-a scăpat de problemele cu inima

Ultima actualizare:

    Cătălin Botezatu are probleme de sănătate din cauza vieții agitate pe care o ducefoto: OK! Magazine
Cătălin Botezatu are probleme de sănătate din cauza vieții agitate pe care o ducefoto: OK! Magazine

Că sunt la o anumită vârstă sau că starea de sănătate i-a pus pe gânduri sunt câteva dintre motivele pentru care vedetele şi-au scris deja testamentul. Cel mai tânăr care a lăsat scris cui îi revine averea după moarte este Bote (49 de ani), care are probleme cardiace.

La 49 de ani, Cătălin Botezatu a suferit trei infarcturi şi două operaţii la inimă. Ultima operaţie a fost făcută anul trecut, în Turcia, când medicii au descoperit că artera lui era înfundată 90%. Cu un aşa istoric, designerul s-a decis să-şi scrie testamentul. „Deja am un testament, dar mai poate fi modificat. Familia mea nu are nevoie de nimic, părinții mei au tot ce le trebuie, ei au nevoie doar de sănătate. În acest testament sunt persoane care nici nu se așteaptă că vor fi acolo și, din păcate, cei care se așteaptă nu vor fi”, a dezvăluit Cătălin, în exclusivitate pentru Click! Designerul nu a vrut să spună, însă, dacă l-a trecut în respectivul act şi pe fiul său, despre care a declarat în repetate rânduri că are grijă „din umbră”. Aşadar, casa, atelerul şi afacerile lui Bote vor ajunge, după dispariția sa, la persoane care se așteaptă mai puțin.

Benone Sinulescu are grijă de nepoți

Averea lui Benone Sinulescu cuprinde nu doar veniturile din drepturile de autor, ci și mai multe case
Averea lui Benone Sinulescu cuprinde nu doar veniturile din drepturile de autor, ci și mai multe case

Cântăreţul Benone Sinulescu (78 de ani) a învăţat ceva din „păţania” colegului său de breaslă, Ion Dolănescu, ai cărui fii se războiesc şi acum prin tribunale pentru împărţirea averii rămase în urma îndrăgitului interpret decedat acum 7 ani. Ca să nu se întâmple acelaşi lucru după ce el va trece în lumea celor drepţi, nea Beni a lăsat deja scris cui să-i revină averea lui. „Dacă mor eu, totul îi rămâne soţiei mele... Drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Am făcut deja testamentul la notariat. După ce nici unul dintre noi nu va mai trăi, nepoţii vor moşteni totul”, a mărturisit rapsodul, pentru Click!

Marina Voica s-a gândit la prieteni

Marina Voica a decis să lase casa din Breaza unor prieteni, nu familiei
Marina Voica a decis să lase casa din Breaza unor prieteni, nu familiei

A renunţat la viaţa agitată din Capitală şi, în urmă cu 12 ani, Marina Voica (79 de ani) s-a mutat în cochetul orăşel de munte Breaza, într-o căsuţă de poveste. Aici, locuieşte singură, căci soţul ei, doctorul Viorel Teodorescu, a încetat din viață, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fără copii, Marina Voica a trebuit să se gândească bine cui să-i lase tot ce a adunat într-o viaţă de om. Cum fratele îndrăgitei soliste are şi el o vârstă destul de înaintată, cântăreaţa a declarat că-i va trece în testament pe unii prieteni foarte buni, care se vor bucura de casa ei din Breaza şi de banii proveniţi din drepturile de autor.

image
image
image
image
image
image
mihaela runceanu jpeg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net