Bote şi Tania Budi, în vacanţă romantică, de dragul vremurilor când se iubeau

Ultima actualizare:

S-au iubit cu foc acum peste două decenii, s-au despărţit prieteni, iar zilele trecute Cătălin Botezatu şi Tania Budi s-au întors fericiţi nevoie mare dintr-o vacanţă romantică.

Tania Budi (47 de ani) şi Cătălin Botezatu (49 de ani) au trăit o dragoste cu năbădăi în urmă cu mai bine de 20 de ani. Dar, după despărţire, cei doi au rămas în relaţii foarte bune. De dragul vremurilor de odinioară, cei doi au fost, recent, într-o vacanţă de lux în Antalya, unde au fost invitaţi de prietenul lor comun, Mr. Peter. În Turcia, cei doi foşti iubiţi au jucat golf, s-au plimbat cu catamaranul, cu elicoptrerul, au mers la piscină, la spa şi au petrecut seri romantice în doi. Cuplul a fost cazat într-un resort de lux, acelaşi în care au stat şi marii lideri ai lumii, Barack Obama şi Angela Merkel, care s-au intalnit, anul trecut, la Summitul G20.

Botezatu: “Nu se ştie niciodată dacă va fi mai mult!”

„Eu si  Tania ne-am iubit mult. Povestea noastră de dragoste s-a consumat acum mai bine de 20 de ani, ea fost a doua mea mare iubire, deci este evident că nu o pot uita. Acum am vrut să petrecem împreună câteva zile de vacanţă în amintirea trecutului, de aceea am profitat de faptul că bunul meu prieten, Mr. Peter, ne-a oferit această vacanţă minunată. Deocamdată, cu Tania am rămas într-o relaţie de prietenie, însă nu se ştie dacă va fi mai mult decât atât. Eu încă ţin la Tania, este greu să uiţi o femeie ca ea, iar noi doi ne înţelegem foarte bine” a spus Cătălin Botazatu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net