Botezatu încă o mai iubește pe Drăgușanca? «Dacă rămâne singură, ușa mea e deschisă»

26 octombrie 2016
simeon stalpnicul png
Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au avut o relație tumultuoasă

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu și-au început relația în 2009. Dragostea lor a durat numai un an, însă a fost una cu năbădăi, condimentată cu certuri, împăcări, și sfârșindu-se atunci când Bianca a fost prinsă pe picior greșit.

Deși au trecut mai bine de șase ani de zile de atunci, se pare că designerul nu a trecut nici acum peste acea perioadă din viața lui. Bianca are acum o familie cu Victor Slav, însă Botezatu parcă tot mai visează să se împace cu ea. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute marți seară (25 octombrie) la emisiunea lui Capatos.

„În ultima perioadă mă simt mai singur. Am prieteni foarte mulți care sunt lângă mine. Pot avea, la ora asta, pe oricine, oricând, oriunde”, a mărturisit designerul, care a recunoscut că tot la Bianca se gândește. „Eu v-am spus că Bianca o să reușească să-și facă o familie. Eu am spus că va fi o mamă model, o femeie model. Eu mi-am dat seama de ce va ajunge. Sunt uimit de felul minunat în care arată în continuare, chiar și după ce a devenit mamă”, a declarat Botezatu.

simeon stalpnicul png
Cătălin Botezatu se gândește cu nostalgie la relația cu Biancafoto: captură Antena 1

Cea mai controversată declarație a serii a fost aceea în care creatorul de modă a recunoscut că încă mai ține la Bianca Drăgușanu. „Eu am făcut greșeli, ea a făcut greșeli... eu o voi iubi mereu. Niciodată să nu spui niciodată! Bianca e femeia accident, are un fler aparte. E foarte tânără, e ok, are timp. Oricum, ea știe că dacă vreodată rămâne singură, ușa mea e deschisă”, a mărturisit Cătălin Botezatu. 

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg