Botezatu, la capătul răbdării! Are mari probleme cu noua emisiune

Ultima actualizare:

    Cătălin Botezatu a fost și el marcat de incendiul din clubul ColectivFoto: Arhivă personală
Cătălin Botezatu a fost și el marcat de incendiul din clubul ColectivFoto: Arhivă personală

Cătălin Botezatu (48 de ani) este implicat, în prezent, în proiectul de la Kanal D, care va debuta în data de 7 februarie. Necazurile se pare că vin dinspre faptul că numele acestui show, "Supermodels by Cătălin Botezatu", se află în litigiu, după cum susţine proprietarul mărcii "Miss Super Model Reginele Frumuseţii”.

Problema celebrului designer pare a fi departe de rezolvare. În prezent, discuţiile pe această temă sunt intense la OSIM, ceea ce îi dă mari bătăi de cap lui Cătălin Botezatu, potrivit Ring.

Seamănă sau nu cele două  nume? Până una-alta, Viorel Bratu, un fost colaborator al lui Botezatu îşi cere dreptul. "Vă aduc la cunoştinţă că, între mine şi postul de televiziune Kanal D, precum şi realizatorul acestei emisiuni, dl. Vlad Sterescu, există un litigiu cu privire la dreptul acestora de a-mi folosi marca înregistrată", a mărturisit Bratu.

"Cele două nume au foarte mare legătură unul cu celălalt, deşi, în realitate, par să nu aibă. Ei au amânat începerea emisiunii după ce i-am notificat, după ce le-am făcut opoziţie la OSIM. Am încercat de foarte multe ori să vorbim cu ei, dar de fiecare dată ne-am lovit de un zid. Acest litigiu va fi rezolvat în primul rând de OSIM şi apoi de instanţă. Ei vor hotărî dacă cele două nume au ceva în comun sau nu. Contrafacerea unei mărci nu presupune un nume identic, presupune un nume asemănător, în ideea în care se creează confuzia", a mărturisit, pe de altă parte, avocatul Gaube Răzvan Cristian.

Show-ul "Supermodels by Catalin Botezatu" va începe în data de 7 februarie, la Kanal D, şi va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică seara. Cei 60 de concurenţi aleşi vor avea de străbătut un drum anevoios, alături de Botezatu, care le va fi mentor. "Ceea ce va urma nu va fi deloc uşor. Am nevoie de cele mai bune fete şi de cei mai buni băieţi pentru a ajunge cu ei pe podiumul internaţional. Provocările sunt uriaşe, îi voi pune pe concurenţi în situaţii uneori extreme, îi voi scoate din zona de confort. O altă provocare pentru ei e aceea de a scăpa de orice inhibiţii. Nu trebuie să îi distragă nimic din jurul lor, nu există decât catwalk şi atât", a povestit Cătălin Botezatu, potrivit aceleiaşi surse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net