Botezatu, o nouă veste proastă de la medici: "Mă rog la Dumnezeu să mă trezesc a doua zi"

simeon stalpnicul png
Cătălin Botezatu a fost operat în 2014 şi în 2015

Cătălin Botezatu (51 de ani) ne-a oferit un show de zile mari marți, 22 mai, alături de manechinele sale de top, pe scena amplasată în interiorul unui restaurant din zona Pipera. Celebrul designer și-a prezentat noua colecție estivală, în colaborare cu un cunoscut lanţ de hypermarket, însă ne-a vorbit şi despre ultimele noutăţi din viaţa lui. Din păcate, cele legate de sănătate nu sunt deloc bune.

Are o agendă încărcată cu evenimente, emisiuni de televiziune, aşa că muncește de când soarele răsare, până când apune, iar acest avânt şi-a pus amprenta asupra sănătăţii sale. Asta ne-a mărturisit marţi Cătălin Botezatu, în cadrul evenimentului de modă, şi a recunoscut că e speriat, ţinând cont că până la vârsta lui, de 51 de ani, a suferit trei preinfarcturi și are montate la inimă cinci stenturi.

simeon stalpnicul png
Cătălin Botezatu parcă a găsit elixirul tinereţii. Are 51 de ani, dar arată cel puţin cu 10 ani mai tânărfoto: Dorin Constanda

“Acum două săptămâni, la un ultim control, care a fost la Târgul-Mureș, este adevărat că s-a tras un mic semnal de alarmă legat de o valvă a inimii, dar în rest sunt bine. trebuie să plec în Turcia, la control. Pastilele sunt la fel de multe, dar facem față. Eu mă rog și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară că dimineața mă trezesc și că mi-a dat șansa să văd lumina zilei, iar seara mă rog să văd lumina zilei a doua zi. Dumnezeu decide dacă o să mă opresc într-un fel sau altul”, a declarat Botezatu pentru Click!. De asemenea, Bote ne-a spus cum arată agenda sa încărcată.

simeon stalpnicul png
Cătălin Botezatu, pe scenăfoto: Dorin Constanda

“Am un program ucigător, care mă ține în formă, pentru că mă ghidez după următorul principiu: sunt un cal pur sânge, care niciodată nu aleargă după un lucru pentru a câștiga, ci pentru a întreține forma. Nu una obișnuită, ci una de calitate. Am un program încărcat, filmez ore și ore (n.r. este jurat la «Bravo, ai stil!, la Kanal D»), am prezentări, multe evenimente, dar nu mă las. Am ajuns să dorm câte două-trei ore pe noapte. Ajung să mă culc pe la trei-patru dimineața și mă trezesc la șapte dimineața, dorm 3 ore pe noapte”, a mai spus, pentru Click!, celebrul designer. În octombrie 2015, Cătălin Botezatu  fost operat la inimă în Turcia, la Istanbul, asta după ce în mai 2014 i-au fost montate trei stenturi pe aorta coronară, care iriga 60% din inimă. În total are 5 stenturi montate şi interdicţia de a face efort fizic.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
Angelina Jolie si Brad Pitt
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
kanye west
11 persoane vor fi aduse la sediul DIICOT-Craiova al audieri
Briefing şedinţă de guvern - Dan Cărbunaru - 5 ian 2022 / FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png