Boureanu se calmează cu tehnici chineze de meditaţie

Ultima actualizare:

    În arestul poliţiei,  Cristian Boureanu a fost  surprins făcând mişcări  greu de înţeles
În arestul poliţiei, Cristian Boureanu a fost surprins făcând mişcări greu de înţeles

Încearcă să-şi regăsească „echilibrul” interior după scandalul monstru cu poliţiştii şi o face „ca la carte”. Cristian Boureanu, arestat pentru 30 de zile, se calmează în arest cu tehnici chinezeşti.

Filmuleţele cu fostul deputat Cristian Boureanu în timp ce cântă şi execută mişcări ciudate în prima rundă de audieri la Poliţie, după celebrul incident, a fost îndelung disputat. O cunoştinţă de-a acestuia a explicat pentru Click! că acele jocuri de mâini pe care le făcea sunt de fapt o formă de meditaţie chineză care îl ajută să se calmeze când este foarte nervos.“Era imediat după scandal, când încă era ameţit. Mişcările pe care le făcea în sediul Poliţiei nu erau de yoga, ci de Tai Chi Chuan, o serie de mişcări de energii care te ajută să te calmezi, să treci dintr-o stare în alta fără să te enervezi, mai ales că sunt realizate foarte elegant”, ne-au explicat apropiaţii fostului deputat.Lui Boureanu nu-i rămâne decât să aprofundeze tehnica după gratii, mai ales că judecătorii i-au respins vineri cererea de eliberare. Fostul politician a fost arestat preventive pentru 30 de zile, sub acuzaţia de ultraj. El a lovit un poliţist, care la rândul lui i-a dat un pumn în faţă. Conform avocatului apărării, şi Cristi Boureanu le-a făcut plângere penală oamenilor legii.

Beneficiile practicilor Tai Chi

simeon stalpnicul png

Tai Chi Chuan, pronunţat Taijiquan, este una dintre cele mai eficiente arte marţiale, recunoscută în acelaşi timp pentru efectele sale benefice asupra sănătăţii şi longevităţii practicanţilor. Este în acelaşi timp şi o meditaţie în mişcare, practicantul încercând să fie mereu conştient de corpul său şi de mediul înconjurător, conducând mişcarea cu mintea într-o stare de relaxare activă şi alertă. Specialiştii spun că formele de Tai Chi Chuan sunt destinate creşterii forţei naturale şi creării unei stări superioare de relaxare.

image
image
image
image
image
image
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net