Boureanu, şi în arest, şi la un pas de executare silită


    Pentru Cristian Boureanu, problemele par să nu se mai sfârşească. El spera să fie trimis acasă, însă a aflat că va mai sta în arest
Pentru Cristian Boureanu, problemele par să nu se mai sfârşească. El spera să fie trimis acasă, însă a aflat că va mai sta în arest

Veşti proaste pentru fostul politician Cristian Boureanu. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă în dosarul în care e acuzat de ultraj. Colac peste pupăză, el ar putea rămâne falit pentru că executorii sunt pe urmele lui din cauza unei datorii de 650.000 de euro către bancă.

Anul 2017 va rămâne cea mai neagră perioadă din viaţă pentru Cristian Boureanu (44 de ani). Nici infidelităţile fostelor soţii şi nici măcar fiica rebelă nu l-au făcut să sufere atât de tare precum au reuşit poliţiştii de la Rutieră. Săptămâna trecută, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 aproape că l-au încurajat pe afacerist să-şi facă bagajele după ce au dispus să fie plasat în arest la domiciliu de pe data de 10 iulie.

Boureanu s-a bucurat degeaba însă, pentru că procurorii au contestat decizia  instanţei şi au obţinut prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile, în dosarul în care fostul deputat este acuzat de ultraj după ce a agresat un poliţist rutier. Şi, de parcă această povară nu ar fi apăsat destul de greu pe umerii lui, iată că fostul soţ al Valentinei Pelinel a mai primit o ”palmă”, de data aceasta din partea  Băncii Transilvania. În anul 2006, afaceristul a făcut două credite, unul în valoare de 555,667 de euro, şi altul de 39,945 de lei. 

În total, Boureanu a luat 650.000 de euro pe care nu i-a mai restituit, aşa că instituţia bancară l-a dat în judecată, iar în luna februarie a acestui an,  magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au dispus încuviinţarea executării silite pe bunurile sale. ”Când va fi dată decizia definitivă, atunci se va începe  execuţia. Se va executa absolut orice se identifică în patrimoniul pârâtului Boureanu pentru a acoperi valoarea împrumutului nerestituit, la care se adaugă dobânzile zilnice şi penalităţi. Sunt luate în vizor câteva imobile şi două bucăţi teren intravilan din Bucureşti”, ne-a spus un reprezentant al societăţii de executare ”Mazilu şi Asociaţii”. 

Boureanu a făcut apel, însă i-a fost respins de instanţă, iar în luna mai a apelat la ultima cale de atac, şi anume recursul. Însă, sunt slabe şanse să obţină o decizie în favoarea lui. Aşadar, dacă magistraţii de la Curtea de Apel vor da aceeaşi decizie, Cristian Boureanu riscă să ajungă la fundul sacului.

După gratii pentru ultraj

simeon stalpnicul png

În urmă cu o lună, Cristian Boureanu a fost în centrul unui scandal monstru, iar asta i-a adus arest preventiv timp de 30 de zile. Atunci el a fost acuzat de ultraj, după ce a ameninţat şi lovit un poliţist, care la rândul lui i-a dat un pumn în faţă. Imaginile surprinse la faţa locului au făcut furori pe internet.


    Boureanu a făcut circ în stradă cu Poliţia
Boureanu a făcut circ în stradă cu Poliţia

La rândul lui, Boureanu a făcut plângere penală împotriva agenților de poliție. El susține că a suferit traumatisme la nivelul capului și nasului și și-a pierdut fațetele dentare.

În instanţă şi pentru custodie


    Ioana Boureanu, alături de  mama ei, Irina
Ioana Boureanu, alături de mama ei, Irina

Problemele fac parte din viața de zi cu zi a lui Cristian Boureanu

El a mai fost protagonistul unui scandal monstru, în toamna anului trecut. Atunci, fiica lui, Ioana (16 ani), l-a acuzat că o bate şi a susţinut că nu mai vrea să meargă la el acasă. Fostul deputat a început astfel o luptă în instanţă cu fosta soţie, Irina Boureanu, pentru custodia fetei lor.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png