Brigitte a cerut divorţul, dar tot acceptă invitaţiile lui Ilie în oraş


    Brigitte şi Ilie au ieșit pentru a  doua oară la masă, la un local de fițe
Brigitte şi Ilie au ieșit pentru a doua oară la masă, la un local de fițe

“Adio, dar rămân cu tine!” este zicala potrivită cuplului Ilie Năstase (71 de ani) și Brigitte Sfăt (41 de ani), care în cei zece ani de conviețuire se tot amenință cu despărțirea.

De data aceasta, pare însă că se îngroașă gluma, nu de alta, dar senzuala brunetă a depus deja cererea de divorț. Speriat, Ilie face tot posibilul să-și întoarcă soția acasă, așa că a trecut la artileria grea, romantismul. Săptămâna trecută, el a invitat-o pe Brigitte la masă, la un local de fițe din București, apoi, el a asistat din public la emisiunea ”Aici eu sunt vedeta!” (Antena 1), unde Brigitte și fiica ei au fost invitate, ba chiar au câștigat respectiva ediție. Cum ea tot nu cedează, Ilie nu s-a dat bătut și a plănuit în urmă cu două zile o nouă ieșire în oraș, în prezența unui alt cuplu.

Brigitte a trecut mai înainte pe la coafor, semn că nu îi sunt indiferente întâlnirile cu soțul ei, pe care l-a acuzat că a înșelat-o la greu și că îi vorbește urât. Victorios, Nasty a publicat pe contul de Facebook o fotografie din local. El și-a mai împăcat iubita în trecut cu daruri scumpe: un apartamenet de 250.000 de euro în București, altul la Mamaia, genți și pantofi de fițe.

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
cub toma caragiu png
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg