Brigitte a defilat în oraş cu fundul de 4.000 €

simeon stalpnicul png
Brigitte Năstase se mândreşte cu fundul ei bombat, de braziliancă

După ce s-a certat cu Ilie Năstase pentru că i-a furat actele din casă, Brigitte a ieşit ieri din casă şi s-a dus val-vârtej la bancă pentru a-şi plăti taxele în valoare de 30.000 de lei. Nu a mers singură, ci însoţită de asociatul ei.

În continuare, situaţia dintre Năstase (71 de ani) şi Brigitte (40 de ani) se menţine la fel de tensionată. Chiar dacă ieri  soţul i-a returnat actele pe care le luase fără ştirea ei din apartament, iată că  bruneta nu-l iartă cu una, cu două. Nu vrea  încă să divorţeze, însă a exclus orice idee de împăcare cu el sau convieţuire sub acelaşi acoperiş. Printre lacrimi, ea ne-a mărturisit că din cauza deselor supărări şi scandaluri, i s-a declanşat psoriazisul, iar o perioadă nici nu a mai putut ieşi din casă. Iată că miercuri şi-a revenit şi, după ce a primit de la soţul ei actele firmelor, certificatul de căsătorie şi convenţia matrimonială, în original, şi-a continuat treburile.

simeon stalpnicul png
Brigitte şi Ilie au o căsnicie cu năbădăi

Fotoreporterii Click! au surprins-o la bancă pe bomba sexy, care a investit 4.000 € pentru a avea fund de braziliancă. Nu era singură, ci însoţită de un bărbat frezat, îmbrăcat din cap până în picioare în “Philipp Plein”, la fel ca asociata lui, care este o împătimită a acestui brand. Au intrat împreună la bancă şi au zăbovit înăuntru aproape o oră şi jumătate, pentru a-şi achita taxele şi impozitele pentru cele trei firme. “Am trei firme, două de logistică şi una de imobiliare. Am stat atâta la bancă pentru că e final de lună şi trebuie să plătesc dările. Vreo 30.000 de lei am dat. Sunt afaceri de care mă ocup şi din profit îmi fac mofturile, nu îmi dă Ilie bani. Am încheiat discuţiile pe acest subiect. Vreau să fiu liniştită şi să mă concentrez pe activităţile mele. Am primit actele de la Ilie. Nu înţeleg de ce le-a luat”, a declarat ea pentru Click!

simeon stalpnicul png
Brigitte și asociatul ei dețin împreună magazinul de haine din mall
charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
morodan dr constantin stan png
arsinel actor jpg
vedete piscina jpg
prigoana fiu jpeg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
carmen bruma png