Brigitte a rămas agățată financiar de fostul soț: «Îi plătesc chirie lui Ilie Năstase pentru locul de joacă»

Ultima actualizare:

    Brigitte îi plătește chirie fostului soț pentru locul de joacă pe care-l administreazăfoto: arhiva personală
Brigitte îi plătește chirie fostului soț pentru locul de joacă pe care-l administreazăfoto: arhiva personală

Brigitte și Florin Pastramă încearcă din răsputeri să supraviețuiască financiar în pandemie. Cei doi au fost, recent, săltați de mascați după ce au pus în vânzare măști neconforme, inscripționate ilegal cu nume de firme. Acum cei doi se luptă să țină pe linia de plutire afacerea cu locul de joacă, care este afectată de noile restricții impuse pe pandemie.

Brigitte Pastramă a transformat locul de joacă pe care l-a construit în vremea în care a fost căsătorită cu Ilie Năstase, un local în care se organizau intițial petreceri pentru copii, într-o afacere de succes.

Acum însă, Brigitte și Florin Pastramă au modernizat și redecorat localul, care a devenit spațiu de evenimente, unde se organizează petreceri mari, nunți și botezuri. Deși Brigitte este proprietara afacerii, aceasta s-a înțeles la divorț să-i plătească lui Ilie Năstase, fostul soț, o chirie pe terenul care îi aparține acestuia.

Brigitte a avut probleme financiare în pandemie, însă în ultima vreme este la zi cu plata chiriei către fostul soț. “Nu suntem cu banii la pământ, cum s-a spus! Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă. Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere. Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să-i pierd. Dar trebuie să recunosc că noi câștigăm în perioada asta mai mult din imobiliarele lui Florin, care merg foarte bine”, a declarat Brigitte, la „Xtra Night Show”. 

Citește și:

Brigitte Pastramă: ”Am făcut Covid de două ori. Florin era să moară, a ajuns la spital“

Ilie Năstase, despre cât de mult rău i-a făcut căsnicia cu Brigitte: "Este o persoană care își pierde controlul"

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net