Brigitte a revenit în România după scandalul cu amanta lui Ilie Năstase

Ultima actualizare:

    Brigitte, fericită la 40 de ani Foto: Facebook
Brigitte, fericită la 40 de ani Foto: Facebook

După o săptămână într-o clinică de detoxifiere, Brigitte Năstase a revenit pe plaiuri miototice cu bateriile încărcate. Frumoasa soţie a lui Ilie Năstase a vrut să se relaxeze după perioada grea prin care a trecut în ultimele luni. Dificila operaţie la plămâni, dar şi scandalul amoros cu amanta fostului tenismen i-au cam pus capac, iar bruneta a simţit nevoia să meargă la Bodrum şi să intre într-un program de detox.

Brigitte Năstase a stat departe de România timp de o săptămână, timp în care a meditat şi a consumat numai sucuri de legume şi de fructe. Bruneta a ales o clinică renumită din Bodrum, care este vizitată de multe vedete. Pe parcursul programului, Brigitte şi-a îmbunătăţit starea fizică, dar şi sufletească şi şi-a întărit sistemul imunitar. Bruneta a plecat cu un aspect al pielii vizibil întinerit, a piedrut în greutate şi a eliminat toxinele.

"Dragii mei, după cum ştiţi, am fost supusă unor mari încercări în ceea ce priveşte sănătatea ţi am trecut printr-o perioadă extraordinar de grea. După intervenţia pe care am făcut-o, acum am venit în Turcia, la o clinică renumită, pentru detoxifiere", a scris Brigitte pe pagina ei de Facebook în timp ce se îndrepta către România. 

Durata standard a acestui program este de 7 zile, pe parcursul cărora vedeta a băut diverse sucuri, care însă i-au oferit necesarul de vitamine ca să nu resimtă senzaţia de foame. Specialiştii spun că lipsa consumului de hrană solidă dă organismului o şansă pentru relaxarea şi curăţarea colonului, a sângelui, a sistemului limfatic şi va ajuta la regenerarea internă a colonului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net