Brigitte, declarații care l-au scos din sărite pe Florin Pastramă. «Tot timpul mă compară cu domnul Ilie»

Ultima actualizare:

    Brigitte Pastramăfoto: Facebook
Brigitte Pastramăfoto: Facebook

La trei ani de la divorţ, Brigitte (44 de ani) nu poate da uitării traiul opulent şi răsfăţul pe care l-a avut în timpul căsniciei cu Ilie Năstase (74 de ani). Vedeta a făcut nişte remarci laudative la adresa fostului mare campion, însă a reuşit totodată să-l supere pe Florin Pastramă (43 de ani), actualul soţ. Se pare că bruneta riscă să-şi pună căsnicia pe un butoi cu pulbere. 

În reality-show-ul pe care îl au la Antena Stars, “Brigitte şi Pastramă”, nu au reţineri sau “perdea”. Ei îşi arată viaţa telespectatorilor aşa cum sunt şi când se închid luminile reflectoarelor, cu certuri, cu discuţii, cu jigniri, dar şi cu îmbrăţişări, declaraţii de dragoste. O căsnicie cu năbădăi, cum s-ar spune, însă Brigitte a reuşit de cele mai multe ori să îşi enerveze soţul făcând comparaţii cu trecutul, mai cu seamă cu fostul soţ Ilie Năstase, de care a divorţat în urmă cu trei ani.

Brigitte, trai de prințesă alături de Ilie Năstase

În cei opt ani de căsnicie Brigitte a avut un trai de prinţesă pe care abia acum îl poate conştientiza şi, iată, că îl regretă pe fostul mare tenisman care a răsfăţat-o cum a ştiut el mai bine: vacanţe scumpe, bijuterii, maşini, afaceri, case, dar şi cercurile înalte în care era introdusă. În ultimul episod al emisiunii de la Antena Stars, bruneta şi-a amintit cum erau sărbătorile pascale în familie.

“N-am mai făcut pască de 11 ani şi o să vă şi argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump şi cel mai de fiţe laborator prăjituri, cozonac, pască. Nu mă lăsa să fac. Dar acum am zis că dacă tot mi-am cumpărat la reducere robotul acela de bucătărie o să fac şi cozonac, şi pască”, a spus Brigitte Pastramă, în cadrul reality-show-ului „Brigitte&Pastramă”. 

Imediat Pastramă i-a replicat că a stat cu Ilie doar pentru că era interesată de banii lui şi, colac peste pupăză, de parcă nu ar fi fost suficient, Brigitte i-a explicat lui Pastramă cât de puternice au fost sentimentele pentru tenisman, fapt ce l-a enervat la maximum. 


    Brigitte şi actualul  soţ, Florin Pastramă  (43 de ani), au un  reality-show la  Antena Stars
Brigitte şi actualul soţ, Florin Pastramă (43 de ani), au un reality-show la Antena Stars

„Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ţi-a dat ţie domnul Ilie: două ceasuri, două genţi şi datorii. Am şi eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuţie”, a spus Florin Pastramă, sătul să audă numele lui Ilie Năstase. Se pare că trecutul îi dă târcoale lui Brigitte şi, mai mult, riscă să îşi pună actuala căsnicie în pericol. Poate doar un copil ar putea să le facă relaţia mai puternică, deşi Brigitte a încercat destul de mult şi acest lucru şi s-a chinuit prin clinici cu tratamente de fertilizare.

Ilie, în divorţ de cea de-a cincea nevastă

Pe 2 martie, Ioana Simion a introdus cererea de divorţ şi urmează să primească termen la prima înfăţişare, la Judecătoria Hârşova. Ilie nu îşi doreşte divorţul, iar Ioana parcă l-a iertat.“Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, ne-a spus Ioana. 

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg