Brigitte: «Ilie a plecat din ţară pe perioada divorţului»

simeon stalpnicul png
2018 - Brigitte i-a mulţumit lui Ilie pentru cei 201 trandafiri, dar nu vrea să audă de împăcare

Abia când Brigitte a înaintat cererea de divorţ către Judecătoria Sectorului 1, Ilie Năstase şi-a dat seama că nu e de glumă. Acum, fostul mare tenisman nu mai ştie cum să se comporte cu soţia lui, pentru că nu-şi doreşte deloc să fie părăsit. De ziua ei, i-a trimis 201 trandafiri roşii şi s-a făcut nevăzut. Şi-a închis telefonul şi a plecat în străinătate.

Săptămâna trecută, Brigitte Năstase (41 de ani) a făcut ceea ce ameninţa de vreo doi ani încoace, şi anume a băgat divorţ de Ilie Năstase (71 de ani). Au fost multe motive pentru care a luat această decizie, însă adulterul şi jignirile au avut un rol esenţial. Iată că acum bruneta e mai liniştită şi încearcă să-şi vadă de viaţa ei, de copii şi de afaceri, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre Nasty. El nu vrea să accepte în ruptul capului că divorţează a patra oară şi a încercat să o convingă pe brunetă să renunţe la divorţ.

simeon stalpnicul png
2017 - Anul trecut, Ilie i-a dat doar 101 trandafiri

A recurs la aceleaşi metode pe care le-a folosit la fiecare ceartă: atenţii şi mesaje frumoase. Aşadar, de ziua lui Brigitte, pe 7 februarie, Ilie i-a trimis mesaje siropoase şi florile preferate, adică un buchet cu 201 trandafiri roşii, care valorează cel puţin 2.000 de lei. Anul trecut i-a trimis aceleaşi flori, însă dimensiunea buchetului a fost pe jumătate. Chiar şi aşa, romantismul lui Ilie nu a înduplecat-o pe Brigitte. De supărare că nu i-a ieşit pasienţa, sportivul a fugit din ţară.

Brigitte: «Voi purta numele lui Ilie»

”A dispărut, a plecat din ţară pe perioada divorţului. Şi-a schimbat numărul de telefon. Vila e goală. În Primăverii stă doar filipineza. Ilie mi-a spus că se întoarce atunci când se termină divorţul. Eu vorbesc cu el, însă nu aşa cum o făceam înainte. Sunt dialoguri de complezenţă, noi am rămas doar amici. Mi-a dat mesaj de ziua mea, mi-a trimis trandafiri. Pot să spun că viaţa fără Ilie e ok, sunt mai liniştită aşa”, a declarat Brigitte pentru ziarul Click! Iată că, deşi se desparte de el, Brigitte îi vrea numele.

”Voi purta numele lui Ilie, ca toate celelalte soţii pe care le-a avut, nu văd de ce eu nu l-aş purta”, ne-a mai spus Brigitte. Ceea ce nu ştie bruneta este faptul că dacă Ilie nu se va prezenta la tribunal  pentru  divorţ, atunci procesul se va prelungi. După cum se ştie, el a mai fentat-o o dată. În noiembrie, când trebuiau să semneze certificatul de divorţ la notar, Năstase a dispărut. 

Brigitte: «Da, l-am înşelat pe Ilie. Am avut o relaţie de două luni cu alt bărbat»

simeon stalpnicul png

Scandalul din 2016, în urma căruia a ieşit la iveală faptul că Ilie Năstase o vizita pe blonda Cici, nu s-a şters din inima lui Brigitte. Rănită în orgoliu,  iată că şi ea i-a întors moneda şi recunoaşte că şi-a înşelat soţul.  ”Da, este adevărat, anul trecut, după ce m-am mutat din vila lui Ilie, am avut o relaţie cu un alt bărbat, timp de două luni. L-am cunoscut într-un club din Timişoara. Din păcate nu a mers şi ne-am despărţit, am suferit mult. I-am spus şi lui Ilie. De ce am făcut asta? Pentru că am vrut să-mi spăl păcatele împreună cu Ilie, să nu fie doar el acuzat că m-a înşelat, iar eu să fiu luată de victimă. În 14 ani am avut 3 bărbaţi. Tatăl fetei mele (Ovidiu Torj), pe Ilie şi pe acest bărbat”, ne-a spus Brigitte Năstase. 

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
Catalin Botezatu png
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg