Brigitte, în lacrimi după Pastramă: “Familia lui mă urăște. Consideră că l-am umilit prea mult în reality-show”

Ultima actualizare:

    Brigitte Sfătfoto: captură Antena Stars
Brigitte Sfătfoto: captură Antena Stars

Căsnicia lui Brigitte cu Florin Pastramă este pe butuci! Florin Pastramă a plecat de acasă pentru a doua oară într-o lună, iar Brigitte acuză că familia acestuia, în special mama lui Pastramă, s-ar face vinovată de ruptura dintre ei. La acest moment, mama lui Florin Pastramă se află în spital și a suferit o intervenție chirugicală.

Certurile dintre Brigitte și Florin Pastramă nu se mai opresc. Luna aceasta, Florin Pastramă a plecat ce două ori de acasă și s-a refugiat în casa mamei sale. Pastramă trece printr-o perioadă nefastă, mama sa fiind internată în spital, pentru a se opera. Brigitte a rupt tăcerea și a ținut să lămurească motivul care a dus la separarea de soțul ei. “A plecat Florin de acasă acum o săptămână. E a doua plecare din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înțeles că a fost operată. Eu nu am fost lângă el pentru că el a plecat și nu mi-a dat nici un mesaj, nu am vorbit cu el. Eu i-am dat două-trei mesaje, dar el nu mi-a dat nici un mesaj, nu mi-a scris nimic în perioada asta”, a declarat Brigitte, la “Xtra Night Show”, de la Antena Stars.


    Florin Pastramă şi Brigitte sunt căsătoriţi de doi ani
Florin Pastramă şi Brigitte sunt căsătoriţi de doi ani

"Mama mea nici nu se mai uită la reality-show"

Brigitte spune că, încă de la începutul căsniciei ei cu Florin Pastramă, familia acestuia nu a vrut-o de noră, ba, mai nou, mama acestuia o urăște că i-a umilit băiatul și l-a pus într-o lumină proastă la filmările pentru reality show-ul de la Antena Stars. “Florin a venit într-o dimineață supărat că l-a sunat maica-sa din spital că a apărut un tease (n.r. reclamă) la noi pe reality în care eu spuneam că nu găsesc niște valize, genți, pentru că făceam bagajul să merg la Sibiu. Eu am spus: să vezi că ăsta iar a dus bagajele la maica-sa. În realitate, nu a fost așa, mi-am și cerut scuze că am găsit hainele la uscat. De aici a început o adevărată discuție. Mama lui a spus că indiferent ce se întâmplă în viața lui eu să nu mai aflu nimic. Familia lui mă discreditează. Eu sunt urâtă de această familie pentru că ei au considerat că l-am umilit prea mult pe Florin în reality. Eu făceam gardul, m-am apucat de renovări și el mă înjura de față cu muncitorii. Și i-am zis: <du-te la maică-ta!> Și ne-am certat de tot și a plecat. A plecat pur și simplu! Eu nu vreau să acuz acum, fiecare mamă își iubește puiul. Și mama mea a trecut prin asta, ea nici nu se mai uită la reality-show, că are probleme cu inima grave. La un moment dat leșinase. Mama a zis că mă fac de r...t!”, a povestit Brigitte, ultima altercație dintre ea și Florin Pastramă.

“I-am dat familiei Pastramă 52 000 de euro fără nici un act”

Brigitte a izbucnit în lacrimi numai la auzul cuvântului divorț. Bruneta nu este pregătită pentru o despărțire definitivă în acest moment și este dispusă să-i ierte lui Pastramă plecările repetate de acasă. “Eu aștept ca lucrurile să se limpezească. Nu vreau să iau decizii la nervi, pentru că eu iau decizii proaste. În situația în care este mama lui acum, eu nu vreau să iau o decizie. Eu sunt măritată acum, ce aș putea să fac? Eu m-am rugat pentru sănătatea mamei lui. Sper să vină cu o explicație reală, nu cu una mincinoasă. Eu m-am căsătorit în fața lui Dumnezeu. Nu vreau să ascult lumea din jur. Într-adevăr, i-am ajutat familia lui cu bani, le-am dat 52.000 de euro fără nici un act. Ei mi-au dat un teren”, a mai spus Brigitte, cu ochii în lacrimi.

Citește și:

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

EXCLUSIV Cât de nefericită e Brigitte în realitate! Cum am surprins-o după ce Pastramă a părăsit domiciliul conjugal

Viața secretă a lui Florin Pastramă. La 13 ani avea șofer, mama îi alegea iubitele, iar tatăl a pierit fulgerător

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el