Brigitte Năstase dă din casă. Cum o răsfață Florin Pastramă în fiecare dimineață


    Soții  Pastramă  fac totul  împreună
Soții Pastramă fac totul împreună

De când s-a măritat cu Florin Pastramă (41 de ani), Brigitte (42 de ani) parcă e mai liniștită și mai fericită. La evenimente sunt mereu cu zâmbetul pe buze, iar acasă se răsfață reciproc. Fosta doamnă Năstase le-a arătat și fanilor care e secretul armoniei în cuplu. E vorba despre o dovadă dulce, căci Brigitte a fost filmată în timp ce învârte clătitele în tigaie.

Veleitățile de mare gospodină și le-a arătat în emisiunea „Ferma” (PRO TV), unde gătea multe preparate delicioase. „Florin mă răsfaţă cu tot felul de gesturi. Când ai posibilităţi materiale, acestea sunt mult mai importante. În rest, îţi poţi cumpăra singur orice. Contează să se poarte frumos. Îmi aduce cafeaua, gătim împreună și facem amândoi toate treburile casei. Și eu îl ajut la construcţii”, a spus Brigitte pentru „OK! Magazine”. 

Brigitte şi Florin Pastramă şi-au jurat credinţă la Ferma

Fără să le pese prea mult că acasă aveau parteneri care îi aşteaptau, Florin pe Raluca Podea, iar Brigitte pe Corneliu Oană, cei doi amorezi şi-au jurat credinţă în biserica de la Văliug, judeţul Caraş-Severin, acolo unde s-a filmat emisiunea. După acest moment, iubiţii lor oficiali au înţeles că nu mai este cale de întoarcere şi s-au retras din viaţa lor. Câteva luni mai târziu, Brigitte şi Florin şi-au unit destinele şi au devenit nu doar soţi, ci şi parteneri de afaceri. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
cub razvan ciobanu png
fabrica mustar tecuci jpg
stres
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png