Brigitte Năstase îi dă peste nas presupusei amante a lui Ilie!


    Brigitte a luat masa cu soţul eifoto: Facebook
Brigitte a luat masa cu soţul eifoto: Facebook

Brigitte Năstase nu prea e decisă în privinţa lui Ilie! Când anunţă că divorţează, când iese cu el la cină! Un lucru e sigur însă, bruneta are adevărate abilităţi de detectiv, denunţându-i fostului tenismen ultimele amante. Recent, încă soţia lui Ilie Năstase a publicat pe contul de de Facebook toate datele unei tinere de 24 de ani, care ar fi ultima cucerire a fostului sportiv. la scurt timp după ce a făcut publică identitatea fetei, ea a revenit asupra mesajului, l-a şters şi a ieşit cu Ilie la restaurant.

Dragoste cu năbădăi şi circ în stradă. Cam aşa arată cuplul Brigitte-Ilie Năstase. Bruneta e expertă să le facă de râs pe cele care vor o aventură cu soţul ei, aşa că după episodul "amanta Cici", petrecut în urmă cu mai bine de un an, istoria se repetă. Avem în faţă aceeaşi Brigitte, extrem de nervoasă, care acţionează la impuls şi aşteaptă să fie împăcată de soţ. De data aceasta, soţia tenismenului nu şi-a confruntat rivala, aşa cum a procedat cu precedenta amantă, ci a răbufnit pe contul ei de socializare.

"Mi-am luat adio de la Ilie. Vreau să-i urez fericire alături de..., 24 de ani, alături de care îşi petrece cele mai minunate momente la Poiana Braşov, iaşi, Roma, dar şi în gasoniera acesteia de la 1 Mai", aşa suna mesajul publicat de ea.

Ulterior, Brigitte a revenit la sentimente mai bune, cu contribuţia se pare şi a soţului ei, şi a şters postarea. La câteva ore, cei doi erau împreună la cină, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Brigitte ca avut chiar grijă să facă un scurt video în care îşi filmează soţul şi îşi avertizează rivala că este tot cu ea. "Pentru că unii visează doar", a scris ea cu direcţie către cea care de trei luni vrea să-i strice căsnicia. 

Brigitte Năstase a povestit că a aflat de aventura soţului după ce i-a pus pe urme detectivi. Cei doi s-au certat în ultimul hal, chiar în public.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg