Brigitte Năstase, la divorţ ca la Cotroceni! Ţinuta de lux cu care a făcut furori

Brigitte Năstase a purtat aceeaşi ţinută de la divorţ şi în urmă cu doi ani la Cotroceni
Brigitte Năstase a purtat aceeaşi ţinută de la divorţ şi în urmă cu doi ani la Cotroceni

Dacă vi s-a părut că Brigitte Năstase a mai îmbrăcat şi în trecut ţinuta elegantă de la divorţul de la tribunal, se pare că nu vă înşelaţi. În urmă cu doi ani, bruneta era invitată în cadru oficial la Palatul Controceni, acolo unde fostul tenismen a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Steaua României în grad de Comandor şi a ales aceeaşi vestimentaţie de lux. Singura diferenţă între cele două momente a fost un accesoriu la care fosta doamnă Năstase a apelat miercuri dis de dimineaţă pentru a-şi ascunde ochii obosiţi şi plânşi.

Mariajul lui Ilie Năstase cu Brigitte s-a sfârşit miercuri în doar 10 minute. Marcată de trădări şi certuri, căsnicia celor doi a fost şubrezită în ultimii doi ani, divorţul fiind doar o chestiune de timp, pentru care ambii soţi au semnat convinşi că nu mai pot repara nimic. Primul care a ajuns la tribunal a fost Ilie Năstase. Îmbrăcat într-un costum negru şi cămaşă albă cu guler înalt, fostul tenismen a stat după Brigitte aproximativ o oră. 


    Brigitte Năstase a purtat aceeaşi ţinută de la divorţ şi în urmă cu doi ani la Cotrocenifoto: colaj Click!
Brigitte Năstase a purtat aceeaşi ţinută de la divorţ şi în urmă cu doi ani la Cotrocenifoto: colaj Click!

Bruneta şi-a făcut şi ea apariţia. A coborât din bolidul ei de lux într-un costum bleu, pe care l-a purtat în vara lui 2016 şi la Palatul Cotroceni. Pe atunci, Brigitte îi zâmbea soţului ei, tenismenul fiind decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Steaua României în grad de Comandor.

Acum, chiar dacă bruneta a îmbrăcat aceeaşi ţinută colorată, starea ei de spirit a fost cu totul alta. A purtat până şi aceeaşi geantă mov de fiţe şi pantofii Valentino, dar nu a schiţat niciun zâmbet. Ca să-şi ascundă chipul obosit şi ochii încercănaţi, Brigitte a purtat o pereche de ochelari de soare şi a pus repede punct mariajului de 5 ani cu Ilie Năstase, semnând în doar 10 minute toate hârtiile necesare. După divorţ, bruneta a rămas cu numele tenismenului, genţile şi pantofii de lux primite cadou, dar şi cu afacerile pe care le-a început în timpul căsniciei. 

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg