Brigitte Năstase, mutilată de fostul soț: "M-a bătut până mi-a lăsat fisură pe craniu și hematom pe splină"

simeon stalpnicul png
Birgitte Năstase primea bătăi aproape mortale de la fostul soțFoto Captură AntenStars

Brigitte Năstase a făcut mărturisiri grave cu privire la fostul soț și la bătăile pe care le primea de la el. Brigitte a declarat că fără ajutorul lui Ilie Năstase, nu ar fi scăpat cu viață și că din momentul în care l-a cunoscut pe Dumnezeu, viața i s-a schimbat în totalitate.

Brigitte Năstase a șocat pe toată lumea cu ultimele declarații pe care le-a făcut în cadrul unei emisiuni marca AntenaStars, printre lacrimi. Vedeta a suferit enorm din cauza soțului ei care o bătea fără control și care a mutilat-o, a declarat aceasta. 

Cât de mult a suferit Birgitte din cauza fostului soț, Ovidiu Torj

Aceasta a mărturisit că au fost dăți în care fostul ei soț o bătea până rămânea inconștientă și că Ovidiu Torj încă o atacă pe stradă și chiar de față cu Ilie Năstase. Brigitte a povestit cum a fost blestemată și cât de multe probleme a avut.

"Acum ceva ani a murit primul meu soț. Am fost eliberată de mai multe ori din închisoare, și am pierdut multe, inclusiv restaurantul care îmi rămăsese a luat foc. M-am apropiat de Dumnezeu atunci. Am ieșit din închisoare unde am stat un an jumătate, l-am cunoscut pe fostul meu soț, Ovidiu, cu care am o fetiță. Aveam foarte multe necazuri. Munceam enorm. Am pierdut aproape tot. Discotecile și clubul, chiar și un hotel care era în contrucție, în total mai mult de 1 milion de euro. Am muncit chiar și 20 de ore la restaurantul care îmi rămăsese. Am fost blestemată, mi s-au făcut vrăji, m-am accidentat la mână și aproape că mi-a tăiat-o. Dar am scăpat și de acestea.

Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat.

Cel mai nasol este să lupți cu ura oamenilor și răzbunarea oamenilor, persoane care își pun în cap să te distrugă. Soțul meu și prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur și simplu singură. Penru că el era un tip cunoscut în Timișoara și prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă și nu voiam să se îngrijoreze", a declarat aceasta pentru AntenaStars.

simeon stalpnicul png
Brigitte Năstase își iubește enorm fetițaFoto Instagram

A avut nopți în care nu avea unde dormi

Când a reuşit să scape de chinul trăit alături de fostul soţ, Brigitte nu a avut bani şi a trăit de pe o zi pe alta. A dormit în restaurantul pe care îl deţine, a stat în chirie şi s-a luptat pentru a-şi păstra copilul lângă ea. 

"În momentul în care am fugit de soțul meu, aveam datorii multe la furnizori și mi-a dat afară toți angajații. De pe o lună pe alta, trăiam. Am stat în chirie, îmi vindeam pur și simplu lucrurile din restaurant. Am trecut prin toate astea, așa se întâmplă când nu ai pe nimeni. Așa m-a cunoscut Ilie, fostul meu soț era un om foarte rau care a vrut să mă distrugă cu totul. Când i-am cerut să-mi văd copilul, mi-a zis că o să-mi taie toate crăcile. Ca să mă întorc la el. Casa din Timișoara am pierdut-o. Am avut un divorț destul de urât. De multe ori, fostul meu soț a intrat în emisiune ca să zică lucruri rele despre mine", a continuat aceasta.

Fostul soț a atacat-o recent pe Brigitte, iar aceasta i-a făcut o plângere

Deşi a avut mult de suferit din cauza lui, Brigitte a încercat mereu să îl ţină aproape, de dragul fetiţei. Soţia lui Năstase consideră că un copil are nevoie de ambii părinţi, aşa că a acceptat ca Ovidiu Torj să fie încă parte din viaţa ei. Însă recent, el a atacat-o din nou şi chiar a lovit-o de faţă cu Ilie. Brigitte i-a făcut plângere bărbatului şi acum nu mai vorbeşte cu el. 

"Recent, m-a atacat fizic într-un supermarket. I-am dus pachete în celulă și el m-a atacat după. I-am facut și o plângere. S-a întâmplat de mai multe ori. Eu nu mai visez la nimic. Nu am vorbit 7 ani despre asta. Orice femeie care este bătută de soț, trăiește cu speranța că se va schimba. Și eu m-am rugat mult pentru el. Fiul meu nu poate să fie vizitat de tatăl. Fetița mea poate să fie, și am considerat că are nevoie de tată de Paște și de Crăciun pentru a avea ambii părinți lângă ea. 

Am sperat că acest om să se schimbe pentru a fi doi părinți decenți pentru fetiță. Dar orice efort făceam, el nu era acolo pentru mine. Omul acesta nu mulțumește, îți trage încă un pumn. Eu am ajutat pentru că am vrut să fim o familie pentru fetița noastră. Eu nu mai vorbesc cu el. Nu-mi este frică de el, ci doar de Dumnezeu. M-a atacat de față cu Ilie, am sunat la poliție și a plecat. Eu am credință în Dumnezeu și atât. Dumnezeu mă va proteja și de acum înainte", a mărturisit aceasta printre lacrimi.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg