Brigitte Năstase: „Nasul l-am operat fiindcă era rupt, dar rănile sufletești nu se vindecă niciodată”

Ultima actualizare:

    Brigitte Năstase, una dintre cele mai efervescente concurente de la „Ferma“foto: PRO TV
Brigitte Năstase, una dintre cele mai efervescente concurente de la „Ferma“foto: PRO TV

Mai sunt câteva săptâmâni până când se va termina „Ferma – Un nou început”, iar în reality-show-ul de la PRO TV au mai rămas doar opt concurenţi. Printre care şi controversata Brigitte Năstase (42 de ani), care ne-a povestit înainte de a intra în emisiune despre planurile ei, dar și patimile care au măcinat-o. Iată ce a declarat Brigitte Năstase pentru Click.ro, înainte de a intra în „Ferma” și de a forma un cuplu cu Florin Pastramă.

Click!: Eşti o şefă dură cu angajații tăi?

Brigitte Năstase: Sunt exigentă, dar sunt corectă. Înţeleg nevoile angajaţilor mei, dar nu-mi convine nici să mi se urce în cap. Am avut chiar şi firmă de construcţii şi eu eram inginerul de şantier.

Sunt zile când stai degeaba?

Nu există, nu îmi place să stau degeaba, sunt un om de acţiune. Să stau degeaba nu aş putea, nu pot să pierd vremea. Anul trecut am zăcut, pentru că nu ştiam ce vreau să fac cu viaţa mea, erau foarte multe chestii care mă apăsau sufleteşte şi mă odihneam psihic, pentru că aveam multe de dus, dar mi-am revenit.

Brigitte Năstase: „Sunt cea mai preţioasă persoană și trăiesc prezentul”

Acum doi ani ai fost grav bolnavă...

Am avut embolie pulmonară şi tumori. M-am trezit cu ele, dar s-a rezolvat. Îmi construiam locul de joacă, am băgat foarte mulţi bani, plecam acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva. Nu aveam unde să mă duc la toaletă și nu beam apa. M-am îmbolnăvit de embolie pulmonară şi m-am gândit că poate nu mai trăiesc, m-au ţinut pe aparate şi mi-am dat seama că sunt cea mai preţioasă persoană şi că ziua de mâine nu-mi aparţine şi că trebuie să trăiesc prezentul. Să am grijă să nu mai mănânc porcării, să beau apă. Mi-am dat seama că dacă eu nu am grijă de mine, atunci ce pretenţie să am de la cei din jur? Mi-am dat seama că trebuie să mă pun pe mine pe primul plan şi nu m-am mai implicat, munceam ca o nebună şi nu era OK. Într-un fel, noroc că m-am îmbolnăvit! Sună ciudat ce zic, dar mi-am dat seama că nu e bine să o iau în goana după vânt şi că trebuie să trăiesc prezentul. Trecutul nu are rost să îl regreţi că nu mai vine niciodată, prezentul e tot ceea ce am, viitor nu există. Tot timpul se întâmplă ceva şi zdruncină toate planurile. De obicei, mie mi se cam întâmplă să mi se zdruncine toate planurile. Eu îmi fac planuri frumoase şi vine câte-o „rafală de vânt” şi mi le năruie. Nu trebuie să am aşteptări, uite cum au fost două boli, şi tumorile, şi embolia pulmonară. M-am trezit, m-a zguduit rău de tot chestia asta şi m-am trezit la realitate. Acum sunt eu pe primul plan.

Brigitte Năstase: „Nu aveam unde să mă duc, că eram căutată peste tot”

Ţi-a fost teamă pentru viaţa ta atunci?

Da, îţi dai seama! Nu era în mâinile mele, ci în ale lui Dumnezeu, m-am rugat foarte mult. Am stat conectată la aparate opt zile şi mi-am dat seama că nu e de glumă cu viaţa noastră. Azi eşti, mâine nu mai eşti.

În 2003, Brigitte a fost profesoară de fitness în puşcărie şi le antrena pe deţinute
În 2003, Brigitte a fost profesoară de fitness în puşcărie şi le antrena pe deţinute

Ce ai schimba la tine dacă ai putea?

Impulsivitatea. Asta mă deranjează enorm şi mă enervează că se accentuează odată cu trecerea timpului.

Te simţi bine în pielea ta? Ce sfaturi ai pentru femei?

Da, mă simt bine în pielea mea şi chiar îmi doresc să fac mai multe pentru femei, mai ales pentru cele abuzate şi care au parte de violenţă acasă. Să nu îşi piardă niciodată demnitatea şi nici respectul de sine.

Tu ai avut parte de abuzuri? Cum ai vrea să le ajuţi?

Acum (înainte de a intra în „Ferma” - n.r.)  am făcut o asociaţie şi caut un spaţiu să-l amenajez din bugetul meu. Acolo vreau să fac un loc pentru femeile care vor să îşi găsească liniştea. Acum 11 ani, eu chiar am fost în situaţia în care nu am avut unde să mă duc. Noroc că o prietenă m-a ţinut la ea, nu aveam unde să mă duc, că eram căutată peste tot. Se pot naşte tragedii şi e bine să existe astfel de asociaţii. Mi-am operat nasul fiindcă era rupt. Nu se vor vindeca niciodată rănile sufletești, va rămâne tot timpul teama aceea, sunt sechele care rămân. Asta ne poate face mai buni şi mai grijulii cu cei din jur.

Brigitte Năstase: "Am fugit cu fisură pe craniu și hematom pe splină"

În anul 2000, Brigitte Sfăt era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat, iar fizicul a ajutat-o să-şi adjudece titlurile de „Top Model România" şi „Top Model of the World". Dar nu moda a fost catapulta care a lansat-o în showbiz, ci un scandal de amploare. În 2002 a rămas văduvă (n.r. a fost căsătorită cu afaceristul Octavian Sfăt) și s-a trezit moștenitoare peste un adevărat imperiu financiar, compus din două cluburi, un hotel în construcție, un restaurant și două case, una la Timișoara, alta la Arad. În 2003 au început belelele: a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie, după ce, cu ajutorul altor trei persoane (între care Marcel Olteanu, de 33 ani, domiciliat în Germania, Marius Ovidiu Torj, de 32 ani, domiciliat în Austria, cel care avea să îi devină soț), l-a sechestrat în biroul ei pe managerul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro, în contul unei pretinse datorii. Ulterior, ea a fost condamnată de judecători la închisoare, fiind eliberată condiţionat în 2006.


    foto: Mediafax
foto: Mediafax

Într-un explozie de sinceritate, Brigite Năstase a povestit, acum doi ani, despre traumele pe care le-a trăit cu cel de-al doilea soț, Ovidiu Torj. „Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat. Cel mai nasol este să lupţi cu ura oamenilor şi răzbunarea oamenilor, persoane care îşi pun în cap să te distrugă. Soţul meu şi prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur şi simplu singură. Penru că el era un tip cunoscut în Timişoara şi prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă şi nu voiam să se îngrijoreze”, declarat Brigitte, în 2017, la Antena Stars.

Citește și:

Brigitte Sfăt se operează la Viena pentru a extirpa cele două tumori suspecte

Poze uitate cu Brigitte Năstase şi secrete din trecut. De ce a făcut puşcărie şi cum a apărut în Playboy

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net