Brigitte Năstase s-a despărțit de logodnic: «Pentru mine este un nou început»

image
Brigitte Năstase s-a despărțit de logodnic

Brigitte Năstase s-a despărțit de logodnicul ei cu care credea că va trăi toată viața. Fosta soție a lui Ilie Năstase este pregătită să trăiască viața pe care și-a dorit-o întotdeauna. Vedeta a confirmat despărțirea de logodnicul ei, Cornel.

Brigitte Năstase a declarat că nu își dorește să discute foarte mult pe acest subiect deoarece își dorește un nou început, iar faptul că va participa la emisiunea Ferma de la ProTv, pentru ea este un lucru care o determină să fie mai fericită.

Brigitte Năstase s-a despărțit de logodnicul ei, Cornel

Deși nu au nici măcar trei luni de când s-a logodit, ei au hotărât să pună punct relației, astfel că, nu vor ajunge în fața altarului să se căsătorească. Ea a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv că nu își dorea să vorbească despre problemele pe care le are acasă la ea.

„De fapt, trebuie să aflăm ceva, tu nu mai… Mai eraţi împreună sau nu?”, a întrebat-o Cătălin Măruţă. Răspunsul lui Brigitte a fost cu subînţeles: „Bip! Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această „Fermă” şi doar atât pot să spun”, a spus ea.

Măruța a continuat discuția deoarece nu s-a simțit mulțumit de răspunsul primit

„Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână. Ăla de logodnă. Gata, s-a terminat?”. Brigitte: „Bip. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început”, a mai spus Brigitte.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
fata violata pixabay
 Khaby Lame Captură video
image
image
image
image
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls