Brigitte Năstase şi-a deschis un magazin de haine în mall

Ultima actualizare:

    Brigitte a primit de la Ilie Năstase un cadou scump pentru a-i ierta escapadelefoto: arhiva personală
Brigitte a primit de la Ilie Năstase un cadou scump pentru a-i ierta escapadelefoto: arhiva personală

Soţul ei are o avere estimată la 15 milioane €, însă iată că Brigitte Năstase vrea să demonstreze că poate fi o femeie independentă. Pentru că are experienţă în domeniul afacerilor, aceasta şi-a deschis recent şi un magazin cu haine de marcă, într-un mall din nordul Capitalei.

Mulţi ar spune despre ea că este ”femeia bibelou” ori ”femeia întreţinută”, dar iată că Brigitte Năstase (40 de ani) demonstrează contrariul. 

Bruneta a ştiut să se descurce şi să-şi câştige singură banii de poşete de lux, încă din tinereţe. În Timişoara a avut două discoteci de care s-a ocupat, apoi un restaurant şi un salon de înfrumuseţare, iar în 2010, după ce s-a mutat în Capitală, nu a stat la mâna soţului ei bogat.


    În 2015 a inaugurat locul  de joacă Castel Magic
În 2015 a inaugurat locul de joacă Castel Magic

În prezent, conduce o firmă de logistică, una de construcţii, locul de joacă “Magic Castle”, inaugurat în 2015, iar de curând a deschis şi un magazin de haine care se numeşte ”The Store Multibrand”. Pasionată de modă şi de branduri de lux, bruneta lui Ilie Năstase a închiriat un spaţiu în Promenada Mall, l-a aranjat după bunu-i plac, iar săptămâna trecută a adus şi primele produse.


    Recent şi-a deschis  un magazin de  haine de firmă
Recent şi-a deschis un magazin de haine de firmă

Doamnele pasionate de cumpărături şi modă vor putea găsi haine de la mărci precum: Philipp Plein, Prada, Roberto Cavalli, Moncler şi, bineînţeles, de la Hermano Cervino - firma preferată a lui Brigitte Năstase. 

Deşi mulţi dintre cei care aud aceste nume de branduri se gândesc că preţurile articolelor sunt usturătoare, Brigitte a ţinut să aducă marfă pentru toate cardurile. Decizia brunetei de a deschide magazinul a venit după ce anul trecut a aflat că a fost trădată de soţ cu o femeie pe nume Cecilia, sau ”Cici”. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net