Brigitte Pastramă a făcut pace cu fiul ei. Cât "a costat-o" împăcarea

Ultima actualizare:

    Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert
Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert

După o perioadă de criză în plan familial, se poate spune acum că a apărut soarele și pe cerul lui Brigitte Pastramă. A renunțat la divorț după ce a ajuns la o înțelegere cu Florin Pastramă, dar s-a și împăcat cu fiul ei, Robert!

În luna iunie a acestui an, Brigitte Pastramă şi fiul ei, Robert Sfăt, se aflau într-un scandal monstru. Ea îl acuza că se droghează, ba chiar l-a dat şi pe mâna Poliţiei, iar fiul îi reproșa că i-a tocat moştenirea care i se cuvenea după decesul tatălui său. E vorba despre o casă din Dumbrăviţa, Timişoara, unde şi el figura în acte, ca proprietar. Mai mult, bruneta și-a reclamat fiul la Poliție, pe motiv că acesta ar fi agresat-o, că i-ar fi vandalizat casa împreună cu niște prieteni și că i-ar fi furat mașina.

Acum toate acestea par de domeniul trecutului, căci relația brunetei cu fiul ei s-a îmbunătățit simțitor. Brigitte a investit însă enorm în viitorul lui Robert, căci i-a luat fiului ei un apartament cu două camere, o garsonieră pe care tânărul o va transforma în studio muzical, dar și o mașină scumpă, scrie Spynews.ro. „Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!”, a declarat Brigitte Pastramă, în show-ul „Brigitte și Pastramă”.

Citește și:

Brigitte, la spital după scandalul cu fiul. A vorbit despre teroarea de acasă: "În timp ce unul mă scuipa, altul mă împingea"

VIDEO Fiul lui Brigitte, despre violența de acasă: «I-a dat un capac și lui Pastramă. Eu mă înțelegeam mai bine cu Ilie decât cu ea»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net