Brigitte Pastramă a făcut pace cu fiul ei. Cât "a costat-o" împăcarea


    Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert
Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert

După o perioadă de criză în plan familial, se poate spune acum că a apărut soarele și pe cerul lui Brigitte Pastramă. A renunțat la divorț după ce a ajuns la o înțelegere cu Florin Pastramă, dar s-a și împăcat cu fiul ei, Robert!

În luna iunie a acestui an, Brigitte Pastramă şi fiul ei, Robert Sfăt, se aflau într-un scandal monstru. Ea îl acuza că se droghează, ba chiar l-a dat şi pe mâna Poliţiei, iar fiul îi reproșa că i-a tocat moştenirea care i se cuvenea după decesul tatălui său. E vorba despre o casă din Dumbrăviţa, Timişoara, unde şi el figura în acte, ca proprietar. Mai mult, bruneta și-a reclamat fiul la Poliție, pe motiv că acesta ar fi agresat-o, că i-ar fi vandalizat casa împreună cu niște prieteni și că i-ar fi furat mașina.

Acum toate acestea par de domeniul trecutului, căci relația brunetei cu fiul ei s-a îmbunătățit simțitor. Brigitte a investit însă enorm în viitorul lui Robert, căci i-a luat fiului ei un apartament cu două camere, o garsonieră pe care tânărul o va transforma în studio muzical, dar și o mașină scumpă, scrie Spynews.ro. „Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!”, a declarat Brigitte Pastramă, în show-ul „Brigitte și Pastramă”.

Citește și:

Brigitte, la spital după scandalul cu fiul. A vorbit despre teroarea de acasă: "În timp ce unul mă scuipa, altul mă împingea"

VIDEO Fiul lui Brigitte, despre violența de acasă: «I-a dat un capac și lui Pastramă. Eu mă înțelegeam mai bine cu Ilie decât cu ea»

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
caine covid carantina china foto twitter jpg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg