Brigitte Pastramă, decizie radicală după scandalul măștilor contrafăcute: “Am atras multă invidie și ură”

Ultima actualizare:

    Brigitte, purtând masca Luis Vuittonfoto: BLITZ / CLICK!
Brigitte, purtând masca Luis Vuittonfoto: BLITZ / CLICK!

Aflați pentru 60 de zile sub control judiciar, Brigitte și Florin Pastramă au făcut primele declarații după au fost acuzați de contrafacerea și distribuirea unor măști de lux necertificate.

Brigitte și Florin Pastramă au fost luați pe sus de Poliție vinerea trecută, de la vila lor din Voluntari, fiind acuzați pentru contrafacerea și distribuirea unor măști de protecție de lux, care nu sunt certificate. După ce au dat cu subsemnatul la Poliție, oamenii legii perechiționând întreaga vilă a celor doi, Brigitte și Pastramă au fost plasați de către judecători sub control judiciar, timp de 60 de zile.

Brigitte Pastramă: "Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat"

Aceștia și-au reconoscut faptele la Poliție, iar acum au dat primele declarații privind problemele pe care le au în acest moment cu legea. ”Oamenii au interpretat total greșit, când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației, măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără să știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo (n.r. Louis Vuitton). Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră”, povestit Brigitte Pastramă, în lacrimi, la Antena Stars.

Brigitte Pastramă: “Renunțăm, nu mai vrem să apărem într-un spațiu public”

După pățania cu măștile contrafăcute, Brigitte și Pastramă au luat decizia fermă de a nu mai apărea în spațiul public, mai ales cu afacerile pe care le dețin. “Am ajuns într-o încercare și am hotărât că nu mai vrem să apărem într-un spațiu public, pentru că am atras invidia oamenilor. Iar ca să mergem mai departe, pentru că avem rate la casă și la mașini, renunțăm. Am atras multă invidie și ură! Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de la brand-uri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil de-al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Citește și:

Brigitte și Pastramă, duși cu girofarul la audieri, în dosarul măștilor contrafăcute. Au fost puși sub control judiciar

Percheziţii la Brigitte și Florin Pastramă, într-un dosar de măşti de lux contrafăcute

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net